Selam..öz abım sirket tarafından işçi olarak 14 yıl calısmıs butun calıstıgı yıllarca kazandıgı paraları uygunsuz trabzona gıtmıs harcamıstır birileri kafasına gırerek tabi. ve babam bunu 2013 yılında evden kovdu ayrı eve cıkan abım 6 aylık calıstiği halde ev kırasını vermemıstır ve üzerıne faturalı hat alarak 0880 gıbı numaraları aramıs faturasını ıkı ay ödeyemedıgı ıcın ıcraat olmustur saga sola burcu vardı maasını alamıyordu ıcralık olmustu bende esımın bılezıgını bozdurarak faturasını ödedım ve 2014 rapor aldım özür olduğu ıcın ve aynı zamanda mahkemeye vererek vasi ataması oldum. defter tutma verılmedı mahkemece cunku gerek yok dedı 900 tl ıcın. babam da 1992 yılında beledıye kamu temizlik işçisi olarak işe baslamıs o gun bugun aldıgı maas yetmemıs her zaman süreklı kredı kullanmıstır ve butun kazanmıs oldugu hak etmıs oldugu paralrı oda erzıncanda uygunsuz yerlerde yemıstır emeklı oldugu zaman toplam ikramıye verıldı 42 bin suan 42 bin ortalıkta yok aynı zamanda halen kredı kullanıyor 1954 dogumlu okuması yazması yoktur emeklı maasını alıyor aynı zamanda 1944 dogum annem tansiyon hastalığı var ve mahallemıs de ne kadar mılletın ısı varsa annemle bırlıkte yapıyor ve para alıyor anneminde okuması yok hastaye babam annem düstügü zaman ilgilenen benım yıne malesef 1 tek dıkılı agac mevcut degıldır.ben 2014 de bu yanı hem abımı temızlık mahrem yerlerıne kadar yapıyorum sigarasını cayını ıhmal etmıyorum cunku bır kahveye gıdıyor kahvecıde tanıdık o ıctıgı cayları arada para ıstedıgı zamanda verıyor deftere yazıyor bende maası alınca ödüyorum sımdı babam tutturmus abımın maasını bana verecen bende vermedım gıtmıs vası ataması ıcın benı dusurup kendısı olacak yanlız ıhtıyaclarını karsıladıgım özürlüğ alım %74 raporlu akli dengesi yerinde degıl ve ihtiyaclarını karsıladım ve artan parasınıda suan evde saklıyorum mahkemeye nasıl bır dılekce sunmam lazım babamın almasına karsıyım. tşk ederım sımdıden