Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur kaydıma nasıl ulaşabilirim?

Konular
57
Reaksiyonlar
1
herkese iyi aksamlar ben 1997 yılında şirket ortagıydım yurt dısına gittim şirket ortagı oldugum için mecburen bagkurlu oluyormusum bu dogrumu dogru ise bagkur kaydıma baktım görünmüyo şirkette ne kadar bagkurluyum onuda bilmiyorum acaba nerden ögrenebilirim n yol izlemeliyim teşekkürler şimdiden

e-devlet e baktınızmı ordan sorgulayabilirsiniz

E devlette bildiğim kadarıyla bağkur işe giriş, gün sayısı ve borç durumu gözükmesi lazım.

Kuruma müracaat edin en net bilgiyi oradan alırsınız...

bağkura kaydınız bulunmazsa işyeri ortağı olduğunuza dair olan belgeyi vergi dairelerinden sanırım alıp bağkura gidip bağkur numarası alıp borçlanabilirsiniz... babam şirket açmış ama bağkur numarası almamış zamanında vefatından sonra annemin emekli olası adına bağkur günlerini saydırmak istedik bağkur numarası almamış şirket açmış ama bağkur numarası açmadığı için gün sayılmadı

teşekkürler arkadaslar en iyisi dediginiz gibi yapayım sizleride bilgilendiririm

Üst Alt