Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'dan emekli oldum. Emekli maaşım çok düşük. Arttırmak için ne yapabilirim?

aspuzu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben size birşey soracam ben bağ kurdan 1830 günle malülen emekli oldum aldığım maaş ssk dan aynı şartlarda malülen emekli olan bir kişiden daha az emekli maaşı alıyorum sora internet sistemine geçtikten sonra gördümki 1987 -1992 arasında 122 günüm ssk lı olarak duruyor o hiç birşekilde malülen emekliliyimde gün olarak kayda girmemiş malülen emekliliyim için ise 1993-1998 arası bağkurlu olarak emekli oldum diyeceyim oki ben bu 122 günlük ssk mı nasıl deyerlendirir de emekli maaşımın artmasını sağlarım bukonuyla ilgili tecrübesi olanlardan yol göstermelerini rica ediyorum.

122 gün ssk emekli maaşınıza hiç bir katkı yapmaz emekli maaşınızın düşük olduğunu düşünüyor iseniz kuruma tekrar hesaplatma yaptırmak için dilekçe ile müracaat edin..

şuan bu son zamile birlikte 810 tl alıyorum

Bağkur maaşları ssk'ya göre her zaman daha düşüktür. 1-2 sene içinde yürürlüğe girecek İntibak yasası ile maaşınız biraz artar mutlaka.

Üst Alt