Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkurdan SSK'ya geçtikten sonra vergi indirimi alınsa emeklilik için beklenir mi?

jon83

Üye
Konular
43
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar çevremden birisi benden bir bilgi istedi bende sizlerden dogrusunu ögrenip arkadaşa iletmeyi düşünüyorum

kişi yıllarca bagkurlu 2 sene önce sgk geçmiş erken emekli olabilmek için araştırmalarımıza göre 3.5 yıl sgklı olmak zorunda diyorlar bizim ise ögrenmek istedigimiz şudur...........

bu arkadaş vergi indirimi alıp erken emekli olmak istiyor gene 3.5 sene beklemesine gerek varmı

Evet gene 3.5 yıl bekleyecek ssk ya 1261 gün prim ödedikten sonra erken emekli olabilir..

teşekür ederim ilker birşey daha sorucam komşumuz asgari ücretle çalışıyor eşi ise rahatsız 2022 aylıgı almak istiyor yapmış oldugumuz araştırmalara göre eşi sgk oldugu için 2022 aylıgı baglanamaz diyorlar ankara primsiz dairesiyle görüştük sence eşinden dolayı sigorta hakkından yararlanan biri 2022 aylıgı alabilirmi kendisi sigortalı degil eşi sigortalı sadece ögrenmek istedigimiz bu hakkı varmı yokmu

anladım kalem hanım yazmış oldugu şeyler vardı ona dayanarak araştırma yapmaya çalıştık o olur diyor onun için sormak istedim sanada teşekürler

Bakmakla mükellef yakını varsa alamıyor. Eşi, kendisine bakmakla yükümlü olduğu için kapsam dışında kalıyor.

Devletin tuhaflıkları işte.. Babanızdan emekli maaşı kalsa alıyorsunuz.. ama kocanızın maaşı varsa alamıyorsunuz.

anlıyorum sitedeki arkadaşlar olur ugraş araştır dedikleri için hem sitedeki arkadaşlara hemde kurumlara soruyorum maaş baglayan ankara bile eşinden dolayı güvencesi oldugu için 2022 alamaz diyor kalem arkadaş olur demişdi birde yazdıgım gelişmeleri okursa yazacagı yorumu okuyup ona göre karar vericez eger olucak birşey varsa peşini asla bırakmayız ama tüm kurumlar 2022 aylıgı için eşinden dahi olsa sigorta güvencesi olmuycak diyor

Üst Alt