Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'lu olduğum gerekçesiyle 2022 başvurum reddedilmiş!?

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
herkese merhaba,2yıl önce engelli maaşı alıyordum yaklaşık 1 yıl öncede engelli maaşını iptal ettirip isteğe bağlı bağkur ödemesi yaptım 4 ay öncede bağkuru iptal edip tekrar engelli maaşına başvurdum,başvuruma istinaden bana dün postadan evrak geldi (SYDVden) ;

ENGELLİ MAAŞINA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ BAŞVURUNUZ İNCELENMİŞ,İNCELEME SONUCU BAĞKUR KAYDINIZIN TESPİTİ YAPILARAK YAPMIŞ OLDUĞUNUZ BAŞVURU RED EDİLMİŞTİR.

oysa ben 4 ay önce bağkurumu kapatıp aynı yerde SGK'da ertesi gün yeşilkart (60c1) kaydımı açtırtım,yani 4 aydır yaşilkart ile hastanelere giderim,şimdi merak ettiğim bu geçen 4 ay sürede ben yeşilkartlıyım ama engelli maaşı alamadım,e devletten de yeşilkart başvuru tarihim 4 ay önce olduğu kayıtlıdır,ben bu geriye dönük sosyal yardımlaşmanın yaptığı yanlışlıktan dolayı 4 ay engelli maaşı alamdım,bu maaşı geri dönük nasıl alabilirim.

arkadaşım şahsi olarak sydv ye git ve durumunu bildir oradaki memur sana açıklama yapacaktır

Üst Alt