Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bambaşka Yaşamalıyım.!

Fırtına

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
b-569093-kelebekler.gif

/ bu aşk farklı olmalı / farklı yaşanmalı / yaşamalıyım / yaşamalısın / yaşamalıyız /................../ boyutsuz bir sevda olmalı bu / zamanı olmamalı / nerde / nasıl / yaşanacak / mekanı olmamalı /............../ sonu ne olur / olacak / diye düşünmeden / hesapsız yaşamalıyım seni / yaşamalısın beni / yaşamalıyız bizi /..

/ seni bambaşka yaşamalıyım /..................../ kaybetme korkusu olmadan / hiçbir şarkı / şiir / anlatmamalı / anlatamamalı / bir başka yaşamalıyız bu sevdayı / öncesi olmadan / seviyor musun / sorusu sorulmadan / diller söylemesin / tenlerimiz seviyorum desin / avaz, avaz / çığlık, çığlığa / hemde /..

/ yaşanmamışlıkları yaşamalıyım / yaşamalısın / yaşatmalıyız /..................../ birbirimize zincir takmadan / silah dayamadan / savaşmamalıyız / sevişmeliyiz /............../ boyutsuz bir sevda olmalı bu / kural koymadan / böyle olmalı / şöyle olmalı / diye / kitabını yazmadan /..

/ bambaşka yaşamalıyım seni /............../ bambaşka yaşamalısın beni /........../ bambaşka yaşamalıyız bizi /..

Şeyh Galib der ki: Şair aşktan başka bir şeye söz cevherini heba etmemelidir. Gönlüne sağlık abla.

Üst Alt