Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bana kim annecim diyecek?

mernih

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
canımıniçi yaşama hevesimi 5 eylül de yitirdim..
ALLAH ın emanetiydi canım dedim kzıım dedim soluguna alışdım ama yarabbim emanetini çabuk aldı benden..ama biliyorum ki cennette cocuklugunu yaşıyor adımlarını atıyor
diyecek başka söz yok
CANIM KIZIM şimdi CENNET KIZIM ...........

çok üzgünüm

allah sabırlar versin dediğiniz gibi o verdi o alır bizler inançlı insanlarız allah sabırlar versin allah herşeyin en iyisini bilir allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın başınız saolsun

Başıınız sağolsun size ALLAH sabır versin. :( :(

Allah'ım sabırlar versin biliyorum acınız büyük çok zor katlanmak,ama başka yönlerdende düşünün..

Rabbim kızınızdan rahmetini esirgemesin siz yakınlarına sabır sağlık sıhhat nasip eylesin kızınızın mekanını cennet eylesin

Başınız sağolsun

Cocugunu kayb etmis annenin de cennetlik olacagini mujdelemis Peygember s.a.s. Allah sabr versin.

RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH CENNETDE KAVUŞTURSUN ŞUNU UNUTMAYINKİ O SİZİ CENNETİN KAPISINDA BEKLİYO BURASI 3 GÜNLÜK DÜNYA DENİZDEN ALINAN 1 DAMLA MİSALİ GERÇEK YAŞAM ORADA O ARTIK SONSUZA KADAR CENNETDE OLACAK BUNU UNUTMAYIN....!ŞURA SURESİNİN BİR AYETİNDE ALEMLERİN RABBİ DİYORKİ KİMİNİZİ EVLATLA,KİMİNİZİ EVLATSIZLIKLA,KİMİNİZİ HASTALIKLA, KİMİNİZİ SAĞLIKLA,KİMİNİZİ FAKİRLİK,KİMİNİZİ ZENGİNLİKLE SINAR BUYURUR!ÖNEMLİ OLAN BU SINAVI EN AZ HATAYLA GEÇİP ORDA KIZINIZA CENNETDE KAVUŞMANIZ DEMİ...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH SABIR VERSİN ŞUNU UNUTMAYINKİ O GÜNAHSIZ BİR MELEK!!!!CEHENDEMDE GÜNAHI EN AZ OLANIN CEHENDEM ATEŞİNDEN ORGANLARI ERİYOR OLAYA BİDE BU AÇIDAN BAKIP ORAYA GÜNAHSIZ BİR MELEK GÖNDERDİĞİNİZİ UNUTMAYIN... BOLBOL DUA EDİN VE YARADANA SIKICA SARILIN O VERECEWKTİR SABRINI ÇÜNKÜ O HİÇ BİR KULUNA KALDIRAMAYACAĞI YÜKÜ YÜKLEMEZ ASLA VE ASLA..... :( :( :( :( :(

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunu çok iyi bilen biri olarak acınızı paylaşmak ve Allah sabırlar versin demek ne kadar çözüm olur bilmiyorum. İçim burkuldu ve ben bu başlığı okumasaydım keşke....

Başınız sağolsun çok zor bir durum rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın ama dediğiniz gibi o şimdi cennette ve sizi bekliyor.

Allahım sabır versin.. Başınız sağolsun :(

BAŞINIZ SAĞOLSUN.ALLAH SABIRLAR VERSİN.

Başınız sağolsun.Allahım rahmet eylesin :(

Başınız Sağ Olsun..Allah Sabır Versin Vee,,Kimseye Evlat Acısı Göstermesin..

Çokk..Çok Zor Bir Durum Bu..

Allah rahmet eylesin. Bir annenin yaşayacağı en zor olay :cry:
Allah sabır versin size...

başın sağolsun mernih.acını paylaşırım.allah başka acı göstermesin.

Kızınıza Yüce Allah dan rahmet,sizlere başsağlığı dilerim...Cennet Mekan ı olsun...

başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin ama şuna inan o seni cennetin kapısında cennet müjdesiyle bekleyecek.................

Başınız sağolsun...Rabbim sabır versin...

Başınız sağolsun,Allah sabır versin... :cry:

Cenab-ı Allah,sevdiği kullarını çok çabuk yanına alırmış derler.
Allah Sabır versin sizlere,dayanma gücü versin.
Küçüğümede,mekanının en güzel yerini nasip etsin.
Sıralı ölüm versin,kimseciklere yaşarken evlat acısını göstermesin...

Allah ım sabır versin. Rabbim in yannında çok mutludur o şimdi inanın. sizinde cennete girmenize vesile olacak. biliyorum zor Allah ım çok çok sabır versin

Başınız sağolsun Allah sabır versin...

Üst Alt