LovelyBoy;
ÖSYM sınav giriş yerlerini açıkladıgı gündne beri 2 sefer geri çekti aksilikleri hataları görüp düzetmeye çalısıyorlar, Ösym sistemini biliyorsunuz çok süper
iki kişi aynı anda girse allak bullak oluyor
YGS sonuçlarını ve ÖMSS giriş yerini ögrenmek için baya kişi siteye giriş yapıyor. sizin ek sürenizinde görünmeyişi bundandır diye tahmin ediyorum ve herkez sizin gibi aynı sorunu paylasıyor inş düzeltirler en kısa zamanda.
Şöyle bir alıntıyıda paylaşıyım.
ÖMSS-2012 SINAVA GİRİŞ BELGESİ HAKKINDA...
Arkadaşlar ÖMSS Sınava Giriş Belgesinin ilk yayımlandığında ben kendi belgemin çıktısını yazıcıdan aldım. Aynı zaman diliminde diğer arkadaşlardan da alanlar, bakanlar olmuş. O an birçok mesaj geldi bana "Benim sürem +20dk olacaktı ama 60 dk yazıyor, ben ek süre alamayacak mıyım?" diye... Direk ÖSYM'yi aradım telefona çıkan bayan biraz muzdarip ve asabiy...di bu konuda. Konuşma uslubundan, bu konu ile ilgili bir çook telefon geldiği belliydi. Bana "ÖMSS Kılavuzunda ek süre olarak ne yazılmış ise aynısı geçerli, değişiklik yok, Sınava Giriş Belgesindeki normal standart süreyü yazıyor olabilir" dedi. Konuşmalarındaki kesin olmayan bilginin bir soruna işaret ettiğini farkettim. Zaten aradan fazla bir zaman geçmeden de yayından kaldırdılar Sınava Giriş Belgelerini....
Sonra yeniden yayına verdiler, bu sefer tekrar çıktı alarak karşılaştırdım belgemi bazı değişiklikler olmuş. Bazı arkadaşlarının açıklamalarından anladığım kadarıyla özellikle "Ek Süre, Özür Gurubu ve Özel Araçları ( Sınava girerken yanımızda bulundurmamız gereken gereçler ) kısmında bazı bilgilendirmeler ve düzenlemeler yapılmış...
Sıkıntı yapacak bir durum yok anladığım kadarıyla.. Daha iyi, sağlıklı bir sınav için yapılan bir düzeltme işlemidir bunlar.. Geç olsunda güç olmasın derler ya, ha bugün ha yarın açıklanacak sonunda...
Rabbim cümlenize sınavda başarılar ihsan etsin. Tez zamanda güzel hayırlı haberlerinizi almak dileğiyle... - suat uysal -