merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim yükün altından kalkamadığım problemim var bana kurtuluşum nasıl olur ne yapmam gerekir öneriniz ne olur lütfen yardım edin
şimdi şöyle;
evkredim 760+ site adatı 65 evinde 80 ay var
ihtiyaç kredileri farklı bankalara:604+558 birinin 41ay diğerinin 14 ay var
kredi kartlarımın borcu:limitlerim dolmuş durumda 20000+43000 iki kartım var
gelirim 2750 tl
kartlarım aylık 5000 + 5, 6000 de diğeri geliyor aylık olarak
bende maaşımın yetmediği yerde kartımla çeviriyordum çekip yatırıyordum şimdi dönemez oldum kredi çekip kapatsam zaten kredim haddinden fazla faturalar çocuk okulu servis parası hastalık masraflarım falan baya giderim var kartımı ödemesem nasıl dönderirim borcu kartlar takipe takılsa diğer borçlarımın ödemesinden kalan miktarı mı haczederler üzerime ev var 12000 tl lik araba var
bana akıl verebilirmisiniz bunalıma girdim sırf borçları döndermek için karttan çektim çoğaldı borç ne edeyim danışmak istedim sadece
şimdi şöyle;
evkredim 760+ site adatı 65 evinde 80 ay var
ihtiyaç kredileri farklı bankalara:604+558 birinin 41ay diğerinin 14 ay var
kredi kartlarımın borcu:limitlerim dolmuş durumda 20000+43000 iki kartım var
gelirim 2750 tl
kartlarım aylık 5000 + 5, 6000 de diğeri geliyor aylık olarak
bende maaşımın yetmediği yerde kartımla çeviriyordum çekip yatırıyordum şimdi dönemez oldum kredi çekip kapatsam zaten kredim haddinden fazla faturalar çocuk okulu servis parası hastalık masraflarım falan baya giderim var kartımı ödemesem nasıl dönderirim borcu kartlar takipe takılsa diğer borçlarımın ödemesinden kalan miktarı mı haczederler üzerime ev var 12000 tl lik araba var
bana akıl verebilirmisiniz bunalıma girdim sırf borçları döndermek için karttan çektim çoğaldı borç ne edeyim danışmak istedim sadece