Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Banka promosyonu alırsam evde bakım maaşım kesilir mi?

doğudan

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
şuanda evde bakım maaşı almaktayız
gelir durumu az bi farkla kurtarıyor
bankaların verdiği emekliler için olan promosyon parasını talep edip alırsak evde bakım maaşımız gelir durumunu aştınız diye kesilir mi ?
yoksa promosyon bi kereye mahsus ödeme diye hane geliri hesabına katılmaz mı
durum nedir acaba bu konuda prosedür nasıl işliyor

Sanırım yıllık geliri 12 ye boleceksin promosyon tutarını.

Bir Allah'ın kulu şu sorunun cevabını bilmiyor mu yahu!!?
Son 10 gün ve biz korkudan hala promosyon için başvuru yapmadık.
Emekli maaş promosyonu gelir kriteri hesabına dahil edilir mi edilirse ne şekilde edilir!?
36 aya bölünerek mi yoksa tek seferde bir ay için mi?
Evde bakım aylığı kesilir mi yani kısacası!?

Emekli promosyonu alsak gelir kriterini aşıyoruz Evde bakım aylığı kesilir mi!?

Emekli promosyonu alsak gelir kriterini aşıyoruz Evde bakım aylığı kesilir mi!?

Banka promosyonu hakkında

Birebir aynı durumdayız sizinle. Korkudan promosyon başvurusu yapamadık.
Net bir cevap bilabildiniz mi acaba bu sorunuza!?
Ben Sosyal Hizmet Merkezi ni aradım net olmamakla birlikte, promosyonlarn 3 yıl için verileceği için 36 aya bölünerek hane geliri hesabına katılacağı söylendi bana. Ancak dediğim gibi tam net değil konu. Bu konuda hiçbir net açıklama yada bilgiye ulaşamadım yani henüz o yüzden size soruyorum.
Saygılar...

Evde bakım parasına bankalardan promosyon alamazsınız. Emekli maaşı olanlara verilen promosyonlar veriliyor buna istinaden kesilmiyor diye biliyorum. Çünkü verilen promosyon 3 yıllıktır. 3 yıl anlaştığınız için 36 ay bölerseniz aylık tutar çıkıyor. Ben öyle bir kriter görmedim emekliye verilen bir haktır. Benim yaşadığım sorun ise; Annem vasim Engelli emeklisi oldum görme ve duyma engelim var %93 vasi atandığı için Bankalar aşırı zorluk çıkarıyor 1.5 yıldır promosyon alamadım bu yüzden, 2. Sulh mahkemesine Dilekçe verdik bir türlü ek kararları çıkaramadık. Çıkarsak bile yine zorluk çıkıyor vasi olayında. Sanırım 2 yıl dolunca iptalini isteyeceğim.

Konuyu sosyal hizmetlere sorup net cevap alan varmı

Üst Alt