Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankada olan altın hesabı evde bakım aylığı almama engel olur mu?

hakan1987

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
3
Merhaba arkadaşlar babam emekli oldu.
Ben %92 Engelliyim babamın maaşı aylık 15 bin lira ama emekli olurken verilen toplu parayı bankadan gram altın aldı. Kardeşlerim evlenme durumunda harcamak için 300 bin lira bu zamanda düğüne yetmez ama sorum şu gelir hesabı yaparken bunu eklememiz gerekecek mi?

Bakim maaşı için başvuru yapmak istiyoruz da

Hesaba nasıl eklenir bilmem ama bankada birikmiş paranız var mı yok mu diye soruyorlar varsa söylemeniz lazım sözleşme imzalatıyorlar zaten sizin beyanınıza göre çok bir para değil ama sıkıntı olmazsa evde tutun altını. Yani kişi başına düşen aylık geliriniz sınıra yakınsa ondan sebep sıkıntı çıkmasın. 5666 TL kişi başına düşen gelir şimdilik.

Bankada paranız olması sıkıntı değil önemli olan faize koyup gelir getirdiği zaman evde bakım sınırını gecmemesi

faize pek yatırmayız altın alma nedeni de düğün yüzünden düğünde harcanır. cevap için teşekkür ederim
idosente

Bu büyük deprem sonrası tedirgin olduk bizde şehir olarak riskli yerde yaşıyoruz.
Bakalım hayat

benim borsadada param var hesabımdada ama vadeli faizde yok günlük faizde duruyor bu zamana kadar sorun olmadı.yani ben bakıcıyım diye hiçmi birikimim olmasın kötü günler için bir yere para ayıramayım.

monser

İşte bu aile gelirine bakılması saçmalığından sebep kimse üzerine mal mülk alamıyor. Değişmesi için önerge verilmiş ama 3-4 yıldır öyle beklemede meclise getirmiyorlar. O borsadaki paranızdan gelir elde ediyorsanız onuda beyan etmeniz gerekiyor. Bir şekilde öğrenirlerse geriye dönük faiziyle verdikleri maaşları geri alıyorlar.

walla ben anlamıyorum işte ne üzerimize bi şey alabiliyoruz ne yatırım yapabiliyoruz.he şimdi borsaya koyacak paran var niye maaş alıyorsunuz diyende olur mutlaka ,ben bekar bir adamım abime bakıyorum diye hiçmi kendime bir şey yapmayacağım? o para ona baktığım için aldığım bir nevi maaş gidin bakalım bakım evlerine 4 bin liraya bakacaklarmı? yada biz öldüğümüzde devlete kaça mal olacak? onlarında işine gelmesi lazım 4 bin liraya işi hallediyor ama benim gelirime niye bu kadar takıyor onu anlamak mümkün değil.ne yani illa en diptemi olalım?

Saçmalık işte bende kardeşimin evinde kalıyorum bana bakma gibi bir zorunluluğu yok fedakarlık ederek bakıyor o kazandığı parayı bana harcamak zorunda değil ki çocuğunun eğitimine geleceğine harcar doğal olarak neden onların gelirine bakıyorsun benim şahsi gelirime baksana, benim kendi gelirimle bakıcı tutacak gücüm yoksa sosyal devletin bana bakana en kötü 10-12 Bin lira maaş vermesi lazım bunlar 4 bini vermemek için direniyorlar.

Üst Alt