Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

soneman

Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
6
garanti bankasında eft de ücretsizmiş günlük eft limiti varmı acaba
garantiden maaş alanlar eft nasıl hafta içi 16 ya kadar ücretsiz yazıyor
ama limit varmı

ben yapıkrediden taşımak istiyorum 2750 burda eft ücretli oldu 3 ay önce

Aynen emeklilere sözde herşey ücretsiz bende yaptım ama pişman oldum... ödeyip garantiye geçmeye düşünüyorum..

TEB 2 fatura talimatı ile 3750₺ veriyor
soneman
Promosyonda revize isteme hakkınız var.

MUR37 ücretsiz eft hakkı varmı

garantide varmış ama limit sınırı varmı belli değil

bu bankaların içinde en düzgün çalışanı akbank,6 ay içinde akbanktan 2 sefer promosyon yenilemesi yaptım,promosyon hemen hesabıma geçti.mesai saatlerinde havale eft ücretsiz,

De-Kont
Bende bu ay geçtim ayın 21. Günü maaş alıyorum ama promosyon falan yatmadı daha!

soneman
evet var hatta çoğu TEB müşterisi CEPTETEB mobil ile fast sitemi ile çalışıyor maaş hesabından oraya transfer edip ücretsiz havale eft yapıyorlar.

MUR37

ilk geçişte maaş yattığında yatıyor promosyon,tüm bankalarda böyle,sonrasında aynı bankada yenileme yapınca anında geçiyor

emekli promosyonu ile ilgili

merhabalar yapı kredi dün itibari ile 2500 tl ve üstü emekli maaş alanların promosyonunu 3750 tl ye yükseltti,ben 4 ay önce aldığım 2500 tl promosyonu iptal ettirip yenisini yaptırdım..bilginiz olsun.

Promosyonu iptal için ne yapılması gerekli?

müşteri temsilcisi ile mobil bankacılıktan bile bankaya gitmeden haloluyor.eski tutarı ödeyip yeni tutarı alıyorsunuz

bu bankaların içinde en düzgün çalışanı akbank,6 ay içinde akbanktan 2 sefer promosyon yenilemesi yaptım,promosyon hemen hesabıma geçti.mesai saatlerinde havale eft ücretsiz,

yapı kredi en iyisi

turan1977 Bende biraz önce yapıkredi mobilden müşteri temsilcisi bayan ile iletişime geçtim 5 ay ı tamamlayan promosyon için 2150 TL ödemeyi geri yapın 3750 TL olarak promosyon yenilemesi yapalım dediler.
De-Kont 2150 TL promosyon iptali verirsem yeni promosyonuda aynı gün içerisinde yaparsak kaç günde hesapa geçiyor ? Benim emekli maaşım her ay 26 da yatıyor..

deasn12

evet doğru benden 2153 tl bugün geri aldılar bir kaç güne 3750 tl yatacak beklemeye ve yenilemeye değer.1600 tl avantaj

turan1977
bende az önce konuştum. 3750 tl yi aldık bakalım diğer taahhütü iptal ettiler maaş 17 sinde inşallah aynı gün yatar
:)

HakanEs26

bi çay ısmarlarsın artık :)) tabi şaka hakkımız olanın en iyisini almalıyız

HakanEs26 turan1977 iptal edilecek promosyon kalan ödemesi şartmı ?? 2150 tl ise onu ödemeden 3750 TL yeni promosyondan kesilsin olmaz mı :):)
3750 - 2150 = 1600 TL hesabıma yatsın :):)

[mentıon=130885]hakanes26[/mentıon] [mentıon=151028]turan1977[/mentıon] iptal edilecek promosyon kalan ödemesi şartmı ?? 2150 tl ise onu ödemeden 3750 tl yeni promosyondan kesilsin olmaz mı :):)
3750 - 2150 = 1600 tl hesabıma yatsın :):)

ah keşke öyle olsa :)

HakanEs26 yapıkredi direk gününde yatan sgk emekli maaşından da kesinti yapıyormuş sanırım.

deasn12

valla bende bakiye vardı maaş günümdü hazyr görünce girdim bu olaya :) cuma da emekli maaş günüm bakalım inş yatar

deasn12
hayır..önce alıyor sonra bir kaç gün içinde ödüyor.hesabında o para olmalı çekilebilmesi için

HakanEs26
bir kaç güne yeni promosyon yatar

turan1977 HakanEs26 Aklıma yattı bu iş.. 1600 TL hakkım olanı hemen almaya bakalım.
Gerçi hakkım olanı her zaman eksiksiz alırım ondan yana şüphem yok..

NOT: Ama şuna eminim 2023 yılı ocak ayında tüm bankalarda promosyon maaş ödemesi en düşük emekli maaş için 5000 TL olacak...

bu not burda dursun :):)

HakanEs26 bende bugün yapıkrediye gittim eski promosyon iptal ettirdim. 2500 TL promosyon almıştım. 4 aylık promosyon bedeli düşüldü ve promosyon iptal için 2292 TL yatırdım emekli maaş hesabıma. 1 hafta sonra yeni promosyon 3750 TL yatacağını söylediler. 26 haziranda emekli maaş alıyorum maaştan önce yatar inşallah :)

senelerdir yapıkredideyim ne zaman promosyon yükselse eskisini maaş yatmadan 1 gün önce müşteri hizmetlerini arayark iptal ettirip telefonu kapatmadan yensini yapıyorum
maaş yatınca eski promosyon miktarı kesiliyor o gün
maaş yattıktan 3 gün sonrada yeni promosyon yatıyor
yapı kredi güncellemiş ben mail atmıştım emekliye muhtaç kalın diye
garanti akbank 3500 veriyor garantide eft ücretsiz sizde 2750
3750 yapmışlar ama 3 ay öncesine kadar ücretsiz eft ücretli yapmıştı halen değişmemiş o

soneman ben maaş yatmadan hesabıma para yatırarak eski promosyon iptal ettirdim yenisi için başvuru yaptım. emekli maaşım her ay 26 da yatar. yeni promosyon bedeli için 26 haziranı beklemezler değilmi. maaştan önce yatırırlar..

deasn12
Genelde revizyon günü saat 23,59 kadar promosyonu ve bir gün sonra (sabaha) geri kalanı yatırıyorlar deniyor.

Bayan arkadaşlardan özür diliyorum resmen bizleri dan….. çevirdiler kim fazla verirse onun önünde oynuyoruz. Bu duruma getiren yönetimin Allah belasını versin yazık ettiler canım ülkeye!!

Şimdi ben Akbanktan alıyorum maaşı. En son 2500 promosyon almıştım 6 ay önce.
3500 veriyormuş Akbank promosyonu şimdi.
Bu şimdiki 3500'ü almak için nasıl bir yol izlemek gerek sayın arkadaşlar?

-sungate

Gideceksin promosyon iptali yapmak istiyorum diyeceksin personel uğraşmamak için yapamıyoruz falan diyecek sen zorlayacaksın gerekirse müdüre çıkacaksın seninle aldığın 2500'ün içinden geçen süreyi düşüp o parayı hesabından çekecekler tekrar promosyon aktif ettiğinde 3500'ünü geri alacaksın

-sungate fasfor Bende 5 ay önce 2500 TL promosyon almıştım yapıkredi bankasından. Yapıkredi 15.06.2022 tarihinde promosyonlar güncellendi ve 3750 TL oldu. Bende hemen gidip başvuruda bulundum iptal için. İptal ücreti 2292 TL hesabıma yatırdım. Yeni promosyon için başvuru yaptım ve 10 dk içinde onaylandı ve hesabımdan para çekildi bitti hepsi. Görevli bayan 4 yada 5 gün içerisinde yeni promosyon ücretiniz yatar dedi. İnşallah ilk promosyondaki gibi 15 -20 gün beklemeyiz.

Son düzenleme:
[mentıon=146934]-sungate[/mentıon] [mentıon=123394]fasfor[/mentıon] bende 5 ay önce 2500 tl promosyon almıştım yapıkredi bankasından. Yapıkredi 15.06.2022 tarihinde promosyonlar güncellendi ve 3750 tl oldu. Bende hemen gidip başvuruda bulundum iptal için. Iptal ücreti 2292 tl hesabıma yatırdım. Yeni promosyon için başvuru yaptım ve 10 dk içinde onaylandı ve hesabımdan para çekildi bitti hepsi. Görevli bayan 4 yada 5 gün içerisinde yeni promosyon ücretiniz yatar dedi. Inşallah ilk promosyondaki gibi 15 -20 gün beklemeyiz.

valla dostum ben çarşamba güncelledim perşembe 1000 tl yattı aradım müşteri hzimetlerini dedim 2750 nerde maaşınıza takiben yatar dedi maaş yattı ama daha yok muhtemelen gün için ateşleme yaparlar diye ümit ediyorum :)

Üst Alt