haftalardır f.bankanın avukatı beni telefonla tehdit edip durdu. annemin evini arayıp kızınız borcu ödemezse size haciz gelir demiş. iş yerimi defalarca aradı. ödeyemicem dedim ama bir türlü laf anlatamadım. en son konuşmamızda maaşıma haciz getirin evimde değerli bişey yok ki dedim. sırayamı gireyim dedi. bende henüz maaşımda haciz yok ilk siz alırsınız dedim bugün ödeme yapmazsan evine gelcem dedi. bende tamam o zaman ama ben ikinci katta oturuyorum not düşün dedim.s en benimle dalgamı geçiyorsun evinde görüşürüz deyip telefonu yüzüme kapattı.
12 eylülde maaşıma haciz gönderdi ve ilk sıra onun. yinede bugün evime gelmiş .beni aradı kapıdayım hemen gel kapıyı aç yoksa çilingirle açarım dedi. bende işteyim ve uzaktayım nasıl geleyim dedim. annem kapıyı açmış evime girmiş oğlumu uykudan uyandırmış. eşyaların listesini almış. komşulara beni rezil etmiş. annemin tansiyonu yükselmiş. ben iş yeride bayıldım. çok kötü iğrenç anlar yaşadım. benim ve ailemin pisikolojisi bozuldu. işten çıkarılma riski yaşıyorum. bana bunları yaşatmaya kanuni hakkı varmı?
12 eylülde maaşıma haciz gönderdi ve ilk sıra onun. yinede bugün evime gelmiş .beni aradı kapıdayım hemen gel kapıyı aç yoksa çilingirle açarım dedi. bende işteyim ve uzaktayım nasıl geleyim dedim. annem kapıyı açmış evime girmiş oğlumu uykudan uyandırmış. eşyaların listesini almış. komşulara beni rezil etmiş. annemin tansiyonu yükselmiş. ben iş yeride bayıldım. çok kötü iğrenç anlar yaşadım. benim ve ailemin pisikolojisi bozuldu. işten çıkarılma riski yaşıyorum. bana bunları yaşatmaya kanuni hakkı varmı?