Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakanlık engelli kartı ve aspb engelli kartı..?

ertan35

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar aile sosyal politika bakanlığının vermiş olduğu engelli kartı başvurusunda basbakanlık engelli kartımı aldılar,basbakanlık engelli kartıyla almış olduğum engelli indirimli sehırlarası otobus bıletlerı yarın oburgun herhangı bır nedenden sorun olur da o kart ıstenırse olacagından değil de belli mi olur her an her sey degısıyor, elimde olmayacak bir sorun olurmu ?

sorun olmaz benimde aldılar elimden için rahat olsun

başbakanlık engelli kartı daha bi işe yarıyordu ya şimdi aspb kağıttan bi kart veriyor

aile ve sosyal politikalar bakanlıgının vermış oldugu kart bendede var rapor yerıne geçtigi yazıyor arkadasında ankara oturuyorum ego kartımı o kartla aldım suyu kendı ustume alırken o kartla aldım yanı rapor tasımak zorunda kalmıyorum banka kartı gıbı ne guzel kagıt olunca yıpranıyor :D

burda banka kartı gibi vermiyorlar sıradan bi kağıt parçası gibi presli diye biliyorum arkadaşta görmüştüm

Niye deyiştirdiniz ben başbakanlık kartını kullanıyorum mecburimi deyiştimek

Üst Alt