Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakanlık Kimlik Kartımla engelli otoparklarından faydalanabilir miyim?

mulucay

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
selam.Başbakanlığın vermiş olduğu ortopedik enğelli kimliğim ile engelli otoparkını kullanabilirmiyim.yanlız aracım engelli tescilli değil.teşekkür ederim

ben bazı zamanlar kimlik kartıyla faydalandım sorun olmadı.

kabl etmiyorlar sorun çıkarıyorlar.aracın plakasının yazılı olduğu park kartı istiyorlarveya plakadaki engelli işaretinin olmasını istiyorlar.

işyeri engelli otoparkı

Selam arkadaşalar ben başıma ğelen küçük bir sorunumu paylaştım.

Vala sorun öncelikle senin amirim dediğin adamda ama sende de sorun var. Bence bu konuyu burada bu şekilde açıklayacağına git amirine daha detaylı bir şekilde açıkla derim Çünkü iş yerinin sana otopark vermesi gibi yasal bir mecburiyeti yok....

araban varmış zaten neden engelli plakalı almıyorsun veya kaydettirmiyorsunki. hakkın varsa kaydettir.raporunda ne yazıyor.bu şekilde sana otopark vermek zorunda değil kimse.amuda kalksanda alamazsın.

anlatımda sorun yok algılamada sorun var.

+ - durumlar var.raporumda ne yazıyor.bu durumda sana otopark verilmeyecek mi yazıyor.ankilozan spondilitliler giremezmi yazıyor.

arkadaşım
her engelli olana park yeri vermek zorunda değildir hiç bir kurum.sadece adına kayıtlı engellilerin otoları bu hizmetten faydalanır.öncelikle senin engelli indiriminden faydalanıyor olman lazım.
forumda yeni olduğun için tam bilmediğin bir konuyu savunurken biraz araştır istersen ondan sonra fikrini beyan edersin.

Genelde engelli kimlik kartı kullanılabiliyor. Mesela taksim,beşiktaş,kadıköy

Üst Alt