Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başkasının üstüne olan araca donanım takıp kullanabilir miyim?

ntvspiker

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
:cool: Merhaba arkadaşlar.

Önceki forum başlığıma benzer bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Bu proton markasından bri arab almak istiyorum. Ancak bankalarla olan sorunum nedeniyle, kendi üzerime bir mal alamıyorum. Sonuçta anında haciz konulabiliyor.. Ancak engelli oranımız birbine yakın olan bir yakınımın üstünebu fırsattan faydalanmak istiyorum. Arabayı onun üstüne almak istiyorum. ancak sonrasında o araaba göre kendi adıma çıkarttığım sağlık raporu üstünden özel tetribat atktırabiliyor muyum ve tabiki kullanabilkiyor myum.
karışık olduysa üzgünü.

Bu arada protonun pek öyle ahım şahım bir kampanyası yok zaten devlet bize indirimini yapmış,,onların bizlere sağladığı tek imkan, 60 aya kadar vade seçeneği sunuyor. ve tabiki yüksek oranda vade farkıyla.. Sonuçt abankaya gitmek zorunda kalmıyorsunuz. Banka size kredi vermez dedi ordaki vatandaş.neden dedim. Siz çalışamıyorsunuz ki dedi. Neden dedim ben şuandan çalışıyor ve iyi saylabilecek bir maaşım var dedim. Eleman şaşırdı.. Yok dedi bi zgenelde engelli arkadaşların çalışmadığını düşünerek bu hizmeti veriyoruz dedi. O zaman ,,çalışamayan insanların nasıl bu taksitleri ödemesini bekliyorsunuz dedim. Sıfır faiz koy insanlar ödeyebilsin dedim. Eleman başka konuya geçti :):cool::eek:

Üst Alt