Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başvurum yeni, %47 raporum var. Eylül'de ne kadar maaş alırım?

tekgoz123

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
13
%47 sürekli engelim var gecen cuma basvurdum onaylanır ise eylülde ne kadar verirler?

maaş takvimi başvurudan itibaren mi yoksa başvuru kabulunden itibaren mi başlıyor bilmiyorum. başvurudan itibarense 1200-1300 civarı alırsın. başvuru kabulunden itibarense Aralıkta aylık 433 liradan 5 aylık toplu ödeme alırsın.

tekgoz123
başvuru tarihini daha net yazsaydın iyi olurdu.
geçen Cuma başvurmuşsun. bahsettiğin Cuma 6 temmuz ise bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 agustos olur.
ama bahsettiğin Cuma, 29 mayıs Cuma ise bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 temmuz olur.

bu açıklamayı yaptıktan sonra sorayım. hangi Cuma?
ben 6 temmuz'u esas alarak cevaplayım istersen.

6 temmuz'da raporunla birlikte vakfa başvurduysan ve aylığın onaylanırsa, aylık başlangıç tarihin 1 Agustos olur. yani sana 1 Ağustos'tan itibaren ödeme yapılır. işlemlerin yetişirse eylül'de yetişmezse aralık'ta ödemelerini alırsın.

aylık baglanır ve işlemlerin yetişirse, eylül'de;
agustos + eylül dönem aylığı (eylül, ekim,kasım) olmak üzere 4 aylık toplam 1734,71 TL alırsın.

Üst Alt