Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bazen imza atmayan alzheimer olan anneme vasi tayini gerekir mi?

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
85
Reaksiyonlar
46
arkadaşlar gecen hafta babamı kaybettim anneme dul maaşı bağlanacak annem de alzermer var ilk maaş yatacağı için banka kartı ve hesap açılacağı için imzası gerekebilir imza bazen atıyor bazen atmak istemiyor veya parmak bassa olur mu banka hesap açma sırasında sorun çıkarır mı vasi istenebilir mi

annenize mühür alın imkan yoksa parmak basar . 65 yaş ve üstü, imza atamayanlar görme engeliler okuma yazma bilmeyenler için mühür kullanırlar . Resmi dairelerde imza yerine geçiyor

ilkdefa duydum nerden alınıyor parmak bassa olmaz mı

ilkdefa duydum nerden alınıyor parmak bassa olmaz mı

eger alzhaymer sa kesinlikle mühür yada parmak basma olmuyor.illaki vasi kararı isteniyo.annanem için her yolu denedik olmadı.vasi sart dediler çünkü mühür veya parmak basmada akli dengesi yerinde fakat okuma yazması olmayanlar için gecerli.ama alzhaymer hastalıgı zihinsel oldugu için vasi sart.bize sölenen bu.

ilk maaşta hesap açılacağı ve bankamatik için bir sorun olur mu

bence olur.çünkü biz bankamatik kartı dahi isteyemedik,illaki annanemi subeye cagırdılar.götürdük ama ananem pek konusmadıgı ve anlamadıgı için işleme almadılar.tabi sizin annenizin hastalıgı ileri derecede değilse belki yaparlar.

Üst Alt