Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Behçet Hastalığı olma ihtimalim var. Neler önerirsiniz?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,

Ben aynı zamanda her iki kulaktan işitme engelliyim %52 raporum var ve işitme cihazı sayesinde ortalama iletişim kurabiliyorum.

Şimdi benim bu dönem ağzımda yaralar çıkmaya başladı. Daha önceden de tekrar ediyordu ancak ben artık şüphelenmeye başlamıştım behçet olabilir muhtemelen diye test yaptırmadım henüz ilaç kullanıyorum ağrı kesici test için ilaç kullanılmaması gerekiyormuş

24 yaşındayım eğer pozitif çıkarsa behçetsem bu hastalığı yaşayanlar bana ne gibi öneride bulunabilirler özellikle bu hastalık gözlere vuruyormuş bu konuda bana bilgi verebilir misiniz ? önlem amaçlı önüne geçebilme amaçlı inanın moralim sıfır.

lütfen yardımcı olun göz doktoruna muayene oldum geçen hafta herhangi birşeyin yok korkma dedi ama içim içimi yiyor... sağlıcakla kalın..

korkma kardeşim benim kücük kardeşim dede öle arada azında yara cıkıyordu dilinle beraber dr gitti bilmem ne eksikli diye azına gargara vermişti korkulcak bir durum yok sen icini ferah tut kardeşim doru yolu anca morelle bulursun ayrıca tahlil yaptırcan zaman ilac alma ne agrı kesici nede birşey tamammı öle git tahlil yaptır

Son düzenleme:
tek başına ağız yarası behçet olma ihtimalı taşımaz.genital bölgede cıkıyorsa(agrılı)vucutta cıbana benzer sivilceler cıkıyorsa.behçet olma ihtimali kuvetlidir demek.bagışıklık sistemi baskılayıcı ilaç kullanacaksın.malisef tam tedavisi mümkün deil.bu hastalıkta en iyi ctf hast.cerrah paşa tıp fakültesi.romatoloji bölümü.40 yaşından sonra uykuya geçiyor.ben 15 senelik beçet hastasıyım.

ya peki göze vurma olasılığı nedir sadece ağzımda ağrılı aft var onun dışında birşey yok kafayı yiyeceğim 1 haftadır behçet olasılığını düşünmekten.....
daha test yaptırmadım burdaki özel bir hastahanenin dermatoloji bölümüne test yaptıracağım..
Kocaelideyim, pozitif çıkarsa korkmalımıyım gözlerde kalıcı hasara sebep olabilecek bir şeye sebep olabilir mi var mı duyumunuz bu konuda işitme engelli olunca üstüne birde gözde sorun olursa benim yaşamak için sebebim kalmayacak...

Üst Alt