Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bel fıtığı ve B12 eksikliği nedeniyle rapor alırsak eşime işleri hafifletilir mi?

hatice&htc

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba
eşim tek göz görme engeli ile temmuz 2010 engelli sınavıyla hizmetli olarak atandı.
Son zamanlarda bel fıtığı be B12 eksikliği nedeniyle ayağında ve kollarında uyuşmalar olduğundan ciddi anlamda zorlanmaya başladı çalıştığı okulda okul idaresi özür durumun göz olduğu için bizi bağlamaz o senin sorunun her işi yapacaksın diyor. Bu durumda biz bu şikayetlerden ötürü rapor alabilirmiyiz ve bu rapor bizim işimizi hafifletmeyi sağlarmı? Lütfen bilgi sahibi olan ve daha önceden bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum .

B12 eksikligi sorun yasatmaz. Bende ayda 1 defa B12 ignesi vuruluyorum.

Beslenmeden kaynaklanan vitamin eksikligi ise, beslenme aliskanliginizi degistirin.

Benim gibi Bagirsak hastaligi nedeni ile B12 depolama sorunu yasiyorsaniz, once hastaliginizi teshis ettirin.

Fitik hastalarina B12 takviyesi rutin bir tibbi destektir. Ve tedavisi kolaydir. Ciddi saglik sorunu olarak gormemelisiniz.

Not: Tedavisi olan hastaliklar icin Rapor verilmez. Istirahat raporu alabilirsiniz o ayri mesele. Bel fitigi tedavisi mumkun 1 hastaliktir.

Hangi işlerde çalıştırılamayacağına dair değerlendirmenin yer aldığı bir rapor alabilirsiniz. O raporda belirtilen sınırın dışına çıkamaz işveren.

verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim aradaşlar

Üst Alt