Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bel fıtığından elverişlidir denildi. Nasıl itiraz edebilirim ve muaf olur muyum?

rakbenadam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba

2011 yılında askere gideceğim zaman bel fıtığından ameliyat olmak zorunda kaldım sonrasında açıkdan üniversite okumaya basladım okulun bıtmesını beklerken 30 ocak 2018 tarıhınde belimden parça kopması nedeniyle tekrar ameliyat oldum üstüne birde dizimden menüsküs çıktı artık kendimi 85 yaşında gibi hissediyorum

askere gidemeyecek durumdayım ankara atatürk hastanesinde heyete girdim hiç muayene etmeden bana askerliğe el verişli raporu verdiler elimde dosyamda ameliyat raporlarım mr raporlarım var veriyorum alıp bakmıyorlar bile sonucu tastiklettirmedim direk itiraz edecem dedim yarın itiraz edecem

bana daha önceden bel fıtıgından çürük alan bir kişinin raporu lazım ki emsal teşkil edebiliyim en son mahkemeye kadar gidecem o kadar sağlam adama topille rapor verenler bize vermediler Allah belalarını versin hepsinin

rakbenadam

Emsal diye bir şey olmaz. Olsa olsa askere gidersin, gittiğin yerde yeniden hastaneye gidersin ve yeniden değerlendirme istersin

Üst Alt