Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bel fıtığının meslek hastalığı olduğu tespit edildi. Şimdi ne olacak?
Slm arkadaslar bel fitigima meslek hastanesi ve ankara mesleki oldugunu kabul etti fakat oran yazmamis bu durumda isten cikarildigimda isverene dava acarsam maddi bir getirisi olurmu saygilarimla
Eğer kalıcı bir işgücü kaybına neden olmuşsa, eğer %10 ve üzeri işgücü kaybı oranı verilirse, evet, sürekli iş göremezlik geliri alabilirsiniz SGK'dan.
Bunun için sigorta müdürlüğüne başvuru yapmalısınız. Sevk edileceğiniz hastanede oran bulunan rapor verilmeli. Size verilmiş raporda neden oran yazılmamış anlamadım! SGK sevki ile hastaneye gitmiş idiyseniz, SGK'ya bunu da sorun bence.
OturanBoğa
Merhaba Bülent bey ben hastaneden bel fıtığı rahatsızlığım ve işitme kaybı için mesleki rapor aldım ve il sağlık kurulu verdiği oranda kulak için 0 bel için%13 şimdi merak ettiğim bundan sonra ki süreç nedir ben kendim mi baş vurarak sürekli iş göremezlik ödeneği alicam yoksa SGK mi bağlayacak birde kulak için oran verilmemiş itiraz etmeliyim birde alacağım maaş hesaplanırken normal maaşımin sadece bürütüne mi bakılıyor yoksa almış olduğumuz ikramiye gibi kazanclara da bakılıyor mu şimdiden çok teşekkür ederim