Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediye beni mağdur etti. Hangi mahkemeye dava açmalıyım? [Hukuk]

• Konbuyu başlatan karakafaliadam
  • Başlangıç tarihi
K

karakafaliadam

bu konunun engellilerle ilgisi yok ama anlayışınıza sığınıyorum
bir avukat varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
gerçi 1-2 avukata sordum onlarda iki ayrı cevap verdi kafam karıştı

benim bir gecekondum var kentsel dönüşüm kapsamına girdi büyükşehir belediyesi ile anlaşma imzaladım bu anlaşma karşılıgında 1 daire, 20.000TL enkaz parası ve daireyi verene kadar her ay 300TL kira bedeli ödemeyi tahahüd etti belediye ile sözleşme imzaladık bu sözleşmede bu maddelerin hepsi yazıyor
belediye bana enkaz paramı ödedi fakat kira bedelini ödemiyor 3 senedir bende gecekondumu boşaltıp kiraya çıktım emekli insanım şimdi belediyeden kiramı alamıyorum
ben ne yapacağım hangi mahkemeye başvuracağım nereye hangi mahkemeye dava açacağım avukat arkadaş varsa bana yardımcı olsun

Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açabilirsiniz. Zira Belediye ile olan uyuşmazlığınız özel hukuktan kaynaklanmakta.

Üst Alt