arkadaşlar hiç düşündünüz mü, belediye otobüsleri ve halk otobüslerini. bence onlar engellileri düşünmüyor. nedeni ise anlamakta güçlük cektiğim ön ve arka orta kapılarının ortalrına koydukları demirler. biz engelli insanların bu kapılardan nasıl tekerlekli sandalyeyle bu arabalara binecegiz hiç düşünülmuyor mu. neden koyarlar bu demirleri sanki engelliler binmesin diye koymuşlar ama bence kapıların birisi asnsörlü olabilirdi ve çok rahat engelliler binebilirdi
bu konuda çok yerlere sordum ama bir cevap alamadım çok yanlız kaldım. ama bizler yanlız degiliz ve sizlerdende bu konuda duyarlı olmanızı istiyorum gerekirse tv cıkar bu konuyu anlatırız yani bir şekilde sesimizi duyan birileri olması lazım yanlış mı düşünüyorum bilmem karar engellilerin yani bizlerin bizler ne kadar bütünleşirsek o kadar sesimiz çıkar .
teşekürler
bu konuda çok yerlere sordum ama bir cevap alamadım çok yanlız kaldım. ama bizler yanlız degiliz ve sizlerdende bu konuda duyarlı olmanızı istiyorum gerekirse tv cıkar bu konuyu anlatırız yani bir şekilde sesimizi duyan birileri olması lazım yanlış mı düşünüyorum bilmem karar engellilerin yani bizlerin bizler ne kadar bütünleşirsek o kadar sesimiz çıkar .
teşekürler