Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben 02.08.2009 tarihinde emekli olacağım. İzlemem gereken yol nedir?

ayhan.oz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar benim %40 raporum var ssk başlangıç tarihim ise 02 08 1993 şuanki primim 4437 vede bu yılın 02.08.2009 tarihinde emekli olucam benim düşüncem bu eğerki yanlışım yoksa ve de vergiden muaaf evrağım da var 2000 tarihinde çıkarılmış ....

benim birkaç sorum olacaktı
1. yukarıda belirttiğim şekilde emekli olabilirmiyim
2.emekli olursam nasıl bi yol izlemem gerek evraklar felan neler gerekli
3.emekli başvurumda malülenmi yoksa yaşlılık aylığı mı diyerek başvurcam yada daha başka bi seçenek varmı normal emekli lik gibi maaşımın yüksek olabilmesi için
4.emeklilik tarihimden 1 hafta önce den yada daha önce başvurabilirmiyim emeklilik işlemlerime
5 herkeze teşekkürler ilginizden dolayı herkeze hayırlı günler dileğiyle

1)16 yıl ve 3760 prim günü ile emekli olacağınızdan,emekli olabilirisiniz.
2)Kurumunuzdan sigortalı hesap fişi alıp,SSK İl Müdürlüğüne başvuracaksınız.
3)Yaşlılık aylığı
4)İstediğiniz zaman başvuruda bulunabilirsiniz.

Abi yapacağın şey 02.08.2009 tarihinin bir an önce gelmesi ve emekliliğin sana hayırlı olması için dua etmen lazım canım abim. Raman 72 o kadar güzel cevap vermiş ki ben sadece bunu yazabildim

merhabalar

raman 72 ve esrarengizadam25 ve tüm üyelere teşekkürler

şu sorumada cevap verirseniz memnun olurum raman 72 3. sorumun cevabında yaşlılık aylılığı olarak belirtmem gerektiğini yazmışsın sağolasın
ve böyle olunca alacağım maaş sizce nekadar olur onuda cevaplarsanız sevinirim tekrar teşekkürler

tüm üye ve çalışanlara selamlar

Üst Alt