Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben 16 yaşımdayım. Skolyozum arttı. Engellemek için ne yapabilirim?

BROWN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba. ben 16 yaşındayım. omuzlarımın orada hafif bir kamburluk vardı. şimdi aynadan kendime bakınca daha da arttığını gördüm. görüştüklerim bana egzersiz yapmamı önerdiler. sizce ne yapabilirim???

Burada egzersiz örnekleri var: http://www.engelliler.biz/forum/saglik-skolyoz/2900-skolyoz-hastaligi-ilerleyen-bir-hastaliktir-egzersiz.html#post53069

Ayrıca yukarıdaki "Arama" butonundan Gelişmiş arama yapı seçip "egzersiz" yazıp Sağlık / Skolyoz forumunda aratırsan daha çok mesaj bulabilirsin.

Ama en doğrusu:
arkadaşlar internetten yada kağıtlardan baktığınız tek düze hareketlerin faydasından çok zararı olabilir.bir fizik tedavi merkezine gidip fizyotarpistlerden size uygun egzersiz tedavsi almanız uygun olur. saygılar.

Üst Alt