Arkadaşlar herkezin bir dönem,hayattan sıkıldığı ve kalabalığın içinde yanlız kaldığı olmuştur.İnsanların meşgalesi ve uğraştığı bir iş olmadığı zaman ,şöle yatağa uzandığı zaman kendini dinler, kalp atışlarını duyar, devamlı düşünür, ve bu düşünce insanları karamsarlığa sürükler.Bütün bunlar benim başıma geldi.Ben uçurtmayı cok severim, hiç unutmam yaz mevsimine giriyorduk, havada hafif rüzgar ve gökyüzünde hiç ucurtma yoktu.Dedimki kendi kendime ,ben cıtalı uçurtma yapsam mahalledeki cocuklara hediye etsem,dağıtsam, hem zaman gecer, hem bir yandan spor olur.İlk etapta 5 tane ucurtma yaptım dağıttım cocuklara, sonra baktım isteyen cok işi tcarete döktüm, yaptığım ucurtmaları ,mahalledeki bir esnafın dükkanına verdim ,hem evden , hemde esnafın dükkanında satılıyordu.Bir pazar sabahı uyandığımda ,inanırmısınız gökyüzünde benim yaptığım onlarca , rengarenk uçurmalar uçuyordu, içimde anlatılması zor bir heyecan oluşmuştu, yaklaşık 1o sene gecti hala ucurma yapıyormuyum diye soruyolar, yapmıyorum çunkü dışardaki sosyal hayata katıldım ve artık bir işim var çalışıyorum.