[FONT=Roboto]Bir tv kanalı her ülkeden bir kadın seçerek karı koca aldatması üzerine bir araştırma yapmak ister.[/FONT]
[FONT=Roboto]Soru şudur : Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız ?
[/FONT]
[FONT=Roboto]İşte çeşitli cevaplar :
[/FONT]
[FONT=Roboto]İsveç ten Katılan Kadın : Benim neyimi beğenmedin diye sorardım der.[/FONT]
[FONT=Roboto]Rusya dan Katılan Kadın : Hiç bir şey sormam ve direk evi terk ederim der.[/FONT]
[FONT=Roboto]Fransa dan katılan Kadın : Sevgilime gider beni teselli etmesini söylerim der.[/FONT]
[FONT=Roboto]İtalya dan gelen Kadın : Kadını öldürürüm der.[/FONT]
[FONT=Roboto]Yunanlı Kadın : Kocamı da onunla yatan karıyı da öldürürüm demiş.[/FONT]
[FONT=Roboto]Türkiye den Katılan Kadın : Benim Herif Yapmaz der. [/FONT]
[FONT=Roboto]Soru şudur : Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız ?
[/FONT]
[FONT=Roboto]İşte çeşitli cevaplar :
[/FONT]
[FONT=Roboto]İsveç ten Katılan Kadın : Benim neyimi beğenmedin diye sorardım der.[/FONT]
[FONT=Roboto]Rusya dan Katılan Kadın : Hiç bir şey sormam ve direk evi terk ederim der.[/FONT]
[FONT=Roboto]Fransa dan katılan Kadın : Sevgilime gider beni teselli etmesini söylerim der.[/FONT]
[FONT=Roboto]İtalya dan gelen Kadın : Kadını öldürürüm der.[/FONT]
[FONT=Roboto]Yunanlı Kadın : Kocamı da onunla yatan karıyı da öldürürüm demiş.[/FONT]
[FONT=Roboto]Türkiye den Katılan Kadın : Benim Herif Yapmaz der. [/FONT]