Merhaba arkadaşlar benim hikayem 9 yaşında geçirdiğim bir trafik kazasıyla başladı kazadan sonra boynumda hafif ağrılar başladı önemsemedik geçer dedik ama bu 1.5 yılda dayanılmaz bir ağrı haline geldi çok dr gezdik teşhis konulamadı ama bir dr boyunda kireçlenme var diyerek tedaviye başladı ama yanlış teşhis ve tedavi önce sağ kolumun sonrada sağ bacağımın durmasına neden oldu ve boynumdaki ağrı kendimi kaybetmeme ağrıdan başımı duvarlara vurmama neden oluyordu dayanamıyordum artık ankaraya gittik röntgenler tahliller netice yok emar istendi ve omurilikte tümör ortaya çıtı 2 ay sonra ameliyat oldum yaşam garantisi yok demişler çok riskliydi ama başarılı oldu ve tamamen düzeldim koşuyordum top oynayıp bisiklete biniyordum aradan 3 yıl geçti merdivenden yuvarlandım sağ tarafımı tekrar kaybettim tedavi oldum yine düzeldim yürüyordum ama kader işte 2 yıl sonra yine merdivenden yuvarlandım sağ taraf yine gitti tedavi gördüm ama bu sefer olmadı düzelemedim yürümekte zorluk çekiyor sağ kolumu çok kısıtlı kullanıyordum 2002de düşmelerden dolayı boyunda kemik eğriliği oluşmuş eğer ameliyat olursa tekrar rahatlıkla yürür denildi riski göze alıp ameliyat oldum boyundaki kemik alınıp yerine platin takıldı ama hala tekerlekli sandalyedeyim ve bunun için şikayetçi değilim allahıma şükrediyorum yatalakda kalabilirdim.