Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyaz kart ne zamana kadar geçerli?

selami deryal

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben bu ay başı istanbula gidecem acaba beyaz kartlar hala gecerli mi gecerliyse ne zamana kadar gecerli olacak

beyaz kartlar yıl sonuna kadar geçerlidir...

gecen belediye otobüsü şoförü "30 eylülde süredi doldu onların git değiştir" dedi. bende "2010 sonuna kadar geçerli olduğunu söyledim".
"sen bana cevap verme 30 eylülde bitti süresi" dedi.

30 eylülde süresi biten indirimli kartlar bunu biliyorum ancak garibime gitti. halk otobüslerinde sorun yaşamıyorum, belediye otobüsü şoförü bana çemkiriyor.

ardımdan yaşlı bir amca bindi. ona da süresi bitti değiştir dedi, o amca da birşeyler söyleyince şoför sinirli bir şekilde "benle tartışmayın bitti diyorsam bitti" falan bir şeyler saçmaladı.

iett sitesine bakıyorum, 2011e kadar geçerlidir yazıyor. şoförlerin bilgisi yokmu acaba.

beyaz kart geçerlilik süresi

30/082010 değişiklikti ama öğrenci ve engelliler için 30/09/2010 uzatılma yapıldı 30/09/2010 son günüydü değiştirilmesi gerekiyordu ama duyduğuma göre hiç sıra yok 15 dakikada veriyorlar bende 25/092010 tarihinde değiştirdim hiç sıra yoktu 15 dakikada çıkardım

Kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyelim. Biraz araştırlaım.
Lütfen İETT ve Özel Halk otbüsleri şoförleri ile tartışmayın.
İETT ana duraklarında veya internetten konu ile ilgili şikayet tutanağı tanzim edip gönderin.

Arkadaşlar,

Beyaz Kart 2010 yılı sonuna kadar geçerli, ancak anladığım kadarıyla bazı şoförler konudan bihaber. Bana da bir kaç kere uyarıda bulundular ve ben de 2010 yılı sonuna kadar geçerli olduğunu söyledim. Dahası konuyla ilgili (Beyaz kartların 2010 yılı sonuna kadar gecerli olduğunu yazan) IETT nin internet sayfasının çıktısını aldım ve yanımda taşıyorum. Tartışmaya girecek olan şoför çıkarsa sayfayı gösterip "doğru bilgi edinmesini!" rica edeceğim!
Engelliyiz diye bir de üstüne cahil muamelesi yapmasınlar.

son güncellemeyi bilmiyordum internet baktım 30/09/2010 yazıyordu iett amirliğinde de yazı broşür asmışlardı ben ona dayanarak yazmıştım

Yıl sonuna kadar geçerli, bende dün yeniettim, gayet hoş olmuş, cüdandan bile çıkarmıyorum, direkt diiiiiddddd ediyo süper :)))

Üst Alt