Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyaz kart (Seyahat kartı) Çatalca otobüslerinde geçerli midir?

KAMİL 81

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar istanbul'da geçerli olan (Beyaz kart)seyahat kartı çatalca istikametine çalışan 401-402-403 nolu Özel halk otobüslerinde geçerli midir.
Başka nerelerde geçerli Bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.

teşekkürler.

iett- halkotobüsü- metro- tranvay-metrobüs- vapur seferlerinde geçerlidir

beyaz kart çıkarma işlemi kaç gün sürüyor.bende çok eski birtane var 2002 de almıştım.eskisini götürsem işe yararmı hangi evrakları istiyorlar herhangi bir ücreti varmı nerden çıkartılıyor.teşekürler

özürlü kimlik kartın fotokopsi yada sağlık kurulu raporu aslı ve fotokopısı ile karaköy yada topkapı İEET ye git , yerine istanbul-aklıllı kart veriyor,
1 adet resim ve 10 tl kart bedeli 5 dakıkada veriyor..

Ben boluda oturuyorum yılda 1 defa istanbul'a gidiyorum benim engelli kimlik kartım orada geçmez mi?boluda asya dıt kart verdi belediye onu okutuyorum ücret kısmında 0 tl yazıyor bu kart istanbulda geçmezmi acaba?

E herhalde geçmez... İstanbul Belediyesi çok dogaldır ki kendi uygulamalarının geçerli oldugu bir sistemi kurmuş ve oturtmuştur. İzmirli İzmir'in, Bolulu Bolu'nun yerel yönetim hizmetlerinden, o yerel yönetimin belirlediği şartlar dogrultusunda yararlanabilecektir. Saglıklı günler dilegiyle...

Yenibosna-Çatalca, Yenibosna-Silivri, Yenibosna- Tepecik vs... tüm mavi otobüslerde geçerli arkadaşım, ben biniyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar İstanbulda bir deneriz Ankarada geçiyor bunu denedim ben

Bolulu,
Şoförün/görevlinin insiyatifine kalmış. Normalde Beyazkart veya yeni istanbulkarttan başkası geçmiyor.
(beyazkartımı evde unuttuğumda başbakanlık özürlü kartımla bindim bir kaç vasıtaya bişey demediler bir şoför hariç, o da sadece fırçaladı :) )

Üst Alt