Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin ameliyatı geçirdim. Emeklilik şartlarım nelerdir?

cılgın25

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm bülent bey

ben 2005 yılında iş başlangıcı var
toplam prim günüm 268
işe başladığımda %40 raporum vardı ama şimdi 4 kez beyin ameliyatı gecirdim güc kaybı var şuan çalışacak durumda değilim
%kaç raporum olması lazım
malül emekli olabilmem için neler yapmalıyım
nerelere başvurmam lazım

bilgilendirir misiniz

teşekkürler

Malulen emekli olabilmek için şu anda maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmanız gerek. Ayrıca en 10 yıllık sigortalılık süresi bulunmalı ve en az 1800 gün sigorta primi yatırılmış olmalı.

malülen emeklilik

merhaba benim bi sorum olacak
benim doğuştan kalbim delik 2 kez açık kalp ameliyatı oldum ve şuanda kalıcı kalp pili var
2006 yılında da beyin kanaması gecirdim ve ameliyat oldum beyin ameliyatından sonra gelişen bazı sorunlar yüzünden 5 kez daha beyin ameliyatı oldum ameliyatlardan sonra bende epilepsi nöbetleri olmaya başladı ve vucudumun sol tarafında güc kaybı yaşandı bu güc kaybıda beni günlük yaşantımda çok etkiliyo
beyin ameliyatları gecirmeden önce 2005 yılında işe girdim toplam pirim günüm 268 daha sonrada çalışamadım ve çalışacak durumda değilim epilepsi ve güc kaybı beni etkiliyo
malül emekli olmam için ne yada neler yapmalıyım
hangi hastalığımdan rapor almalıyım % kaç olması lazım
prim günlerini nasıl doldurabilirim
26/06/ 1987 doğumluyum

bi yardım edin lütfen cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum

maluliyet cetveli'ne göre malul sayılıyorsanız ve 1800 gün primi tamamladığınızda, en son sigortalı olduğunuz işyerinin bağlı olduğu sigorta müdürlüğüne malulen emeklilik için başvuru yapmanız yeterli. Sizi hastaneye sevk ederler... Malul sayıldığınız taktirde malulen emekli edilirsiniz.

Üst Alt