öncelikle tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
7 baldızımdan bir tanesi en çok sevdiğim ve saygı duyduğum baldızım yani abim gibi sevdiğim bacanağımın eşi bundan yaklaşık 1 yıl önce kalp krizi geçirdi, yapılan anjiyolar sonucu 2 damarının tıkalı olduğu ve ameliyat olmasının gerektiği söylendi. Ancak baldızım kurban bayramından sonra yani kışa girerken ameliyat olacaktı. Ki bu elim olay meydana geldi.
12 ağustos 2013 tarihinde tatil için gittikleri alanyada aniden yere düşmüş, bacanağım yanındaymıştı. Hemen pansiyonunn görevlilerine haber vermiş ve kendisi suni teneffüs yapmış, gelen ambulans ile de alanyada kardiyoloji bölümü olan bir vakıf üniversitesi hastanesine kaldırılmış. Burada kendisine kalp masajı yapılarak hayata döndürüldüğü söylenerek yoğun bakım ünitesine yatırmışlar. (ne kadar sürede ambulans geldi, ne kadar kalbi durdu bunları bacağım pek bilemiyor)
bundan sonrası aynen
detailer rumuzlu arkadaşımızın dediği gibi gelişiyor. Tek farklılık yoğun bakım hali devam etmekte iken 02 eylül 2013 tarihinde belirtilen hastaneden kendi imkanlarımızla (içinde doktoru olan, tam donanımlı kırmızı şeritli özel ambulans ile) ikametimiz olan ankarada sağlık bakanlığına bağlı bir hastanenin yoğun bakım ünitesine zorla yatırabildik. şu ana kadar (09.09.2013) halen uyku hali devam ediyor. Bu arada hastamızın yaşı 50.
Hastamızın konuşmalara gözünü açmadan kıpırdatarak tepki verdiğini, bazen de bizi duyuyorsan bir belirti ver denildiğinde kasılarak sanki kalkmak ister gibi olduğunu görüyoruz. Ancak doktorlar bunun normal refleks mi yoksa size verdiği refleks mi bu bilinmiyor diyor. Ayrıca ağrılı uyandırmalarda gözünü tamamen açtığını alanyadaki hastanedeki doktorun yazdığı epikriz raporundan okudum.
detailer rumuzlu arkadaşımızın yazısını okuyunca çok umutlandım. Bu arada doktorların söylemlerinden, bacanağım çok etkilenmiş ve uyanmayacak diye çok karamsar. Izni olmadan
detailer rumuzlu arkadaşımızın yazdıklarının çıktısını aldım ve bacanağıma götürüyorum. Umarım işe yarar umutlarımız tekrar yeşerir.
Ayrıca ceto ve mimarburcu ve bilal öksüz rumuzlu arkadaşlarımızın hastaları da inşallah uyanmış ve normal yaşatılarına dönmüşlerdir. Durumları hakkında ister mail yolu ile ister telefon ile isterse site aracılığı ile bilgi verirlerse sevinirim.
Ayrıca bacanağımın karamsarlıktan kurtulup, çocuklarına da ümit vermesi açısından
detailer rumuzlu arkadaşımızla keşke görüşme imkanımız olsa dileği ile
tüm hastalarımıza allahtan sağlık, yakınlarına sabır dilerim.
Mail :
ykinternetcafe@hotmail.com
Tel. : 0505 401 96 17
hasan yıldızkaya
bu bilgileri yazdım ama inşallah site yönetimi açısından bir sakıncası yoktur.