Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilemezdim ki bana da olacak... [O an]

sukru345

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
insanın hayatı saniyede değişiveriyor hiç fark etmiyoruz birbaşkasının düştüğü duruma sende düşebiliyorsun iki yıl önce uzaktan bir akrabamızı ilk gördüğümde içimden birşeylerin incindiğini hissettim, ALLAH yardımcısı olsun yinede gülüyordu kendim dedim acaba gülebilirmiydim böyle bir durumda... iki kolu da omuz seviyesinden yoktu doğuştanmış,ayağıyla yazı yazabliyor,telefonla konuşabiliyordu herşeyi kendine yettiği kadar yapabiliyordu
derken bir süre sonra babam tedavisi için hastahaneye yattı. Hemen yan tarafta bir servis vardı içeriye hiç kimse alınmıyordu merak edip baktım yanık tedavi merkeziydi. Hastaların aileleri dışarda bekliyordu,insanlar perişan bir halde idi orada kendi yaşlarımda birisi ile tanıştık onun oğluda yanık merkezinde idi çocuğunun üzerine süt tenceresi dökülmüştü çocukların ağlaşmaları dışarıya kadar geliyordu nerden bilecektimki benimde orada acıdan çığlık atanlardan olacağımı

gelelim olay anına ramazan ayı idi ogecede kadir gecesi idi çalıştığım işyerinde yedi yıldır elektrik sorumlusu olarak görev yapıyordum. Kendi arızalarımızı kendimiz yapıyorduk, o gün birkaç yerde arıza vardı onları hallettik,son direğe geldimde burayı bitirince paydos edelim dedim malum ramazan ayı idi,elektriği kesip işe koyulmak üzere çalışacağımız yere gittik, arkadaşım aşağıda kaldı ben hatta tırmanmaya başladım...
ve birden ağlaşmalar duydum gözlerimi açtığımda sol elimde kocaman bir delik sağ bileğimin kemiği görünüyordu herkes başımda idi ben bana ne oldu diye bağırıp duruyordum bir daha gözümü açtığımda üniversite hastahenesinde ameliyattan çıkmış yanık servisinin olduğu hastaheneye doğru yola çıkmıştık ambulansın sesi hala kulaklarımda duruyor devam edecek.......

geçmiş olsun kardeşim okudum çok acı gerçekten insan oglunun başına ne gelecegini allahtan başkası bilemez tabiki ama mubarek günde vardır ondada bir hayır allah yardımcın olsun beterin beteri vardır allah beterinden korusun

sağolun arkadaşlar sonrasında bir hafta yanık servisinde yattım hayati tehlikeyi atlattıktan sonra ameliyata alındım ama başarısız oldu,ordaki pansumancının gülmesini unutamıyorum,ben acı çektikce o daha çok bağır diyordu insanların bazen nekadar acımasız olduğunu orda anladım birde demezmi arkadaşımın arkadaşısın seni iyi tedavi etmemiz diye belkide alışık olduklaından onlara normal geliyordu.Hele çocuklar onu görünce basıyordu yaygarayı sonra üniversite hastahenesine sevk ettiler tekrar.İki buçuk ayda orda yattım dört ameliyat geçirdim şimdi ise iki elimide kullanamıyorum sağ elimin tendonları alındı bir hafta önce sol elimden küçük bir operasyon daha geçirdim altı ay sonra bir ameliyatım daha olacak vücudumun yarısı kısmen yandı kendi ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum eşimin ve ailemin desteğiyle hayata tutunmaya çalışıyorum benden daha ağır arkadaşların olduğunu biliyor ve şükrediyorum ben sokağa çıkıp gezebiliyorum en azından 16500volt gerilime maruz kalıp kurtulmakta büyük mucize.ALLAHA şükürler olsunki çocuklarımın başındayım.

Çok geçmiş olsun. Başınızdan kötü bir kaza geçmiş. Zor günleriniz olmuş. Sizinde dediğiniz gibi bunada şükür. Daha kötüsü de olabilirdi. Allah korumuş. Bundan sonraki yaşamınızda ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.

hayat kardeşim kimin başına ne gelcegi belli olmaz gülen gülsün sen hayata tutun mutlu olmana bak çok şükürki genede sagsın ve eşinin çocuklarının yanındasın hamdolsun

Tekrar geçmiş olsun.Aileniz ve çocukalarınızla mutlu olsun inş.Selamlar

sana gülenleri insallah allah beter etsin günyüzü görmesinler insallah olacagin önüne inan gecilmiyor siz bundan sonraki yasaminiza bakin allah mutlulugunuzu daim etsin

Okurken bile insanın tüyleri diken diken oluyor.. Geçmiş olsun arkadaşım.

Hayatta bir söz vardır. "Ne oldum demeyeceksin, ne olacağım diyecesksin." Hayatın acı tablosu işte yarının ne olacağı, kime ne getireceğinin hiç bir garantisi yoktur.

Şükrü bey çok büyük geçmiş olsun. Allah sizi sevdiklerinize bağılşamış. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
Osman bey; bu videoyu daha önce de izlemiştim umut verici bir video gerçekten tekrar izlemek çoook iyi oldu teşekkürler :)

Gecmişolsun ALLAH yardımıcınız olsun.

gecmış olsun bir omur yaşarız hayatımız bir anda deyışır acıda olsa allah yar veyardımcınız olsun

Gerçekten sağolun arkadaşlar şimdiki durumuma gelince fizik tedavi görüyorum ellerimden biraz ilerleme var yavaş-yavaş kaşık tutmaya çalışıyorum.İlerde bir ameliyat daha yapılacak ve uzun bir süreç olacak arada işyerime gidiyorum en büyük destekçim eşim vede evdeki fizyoterapistim o olmazsa bendeki bu azim olmazdı ben bazen çok çabuk pes edebiliyorum,hastahenede benimle tedavi alanlardan en iyilerimdenim ilerde araba bile kullanacağımdan eminim bunada şükür diyorum ama şunuda söyliyeyim ülkemizde iş güvenliği sıfır çoğumuzun geçirdiği iş kazası önlenebilir olduğuna inanıyorum.

Engelli olmanın,hayatınızı kısıtlayacak kazalar geçirmenin kabullenişi ve tekrar hayata adaptasynu gerçekten zorlu süreçler tabiki arada insanın azmi kırılıyor,moraller taban yapıyor ama kişiliğiniz,hayata karşı bakışınız yaşadıklarınızla daha bir güçleniyorda sanki,inşallah sizde en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz bununla geçmiş olsun Allah daha kötü kazalardan,hastalıklardan korusun.

Çok geçmiş olsun acil şifalar Allah yardımcınız olsun.....

Gecmiş olsun arkadaşım eeee insanoğlu hepimiz pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz sanki başımıza hiç birşey gelmeyeceğinin garantisi verilmiş gibi davranıyoruz halbuki 3 saniye sonra neler olacağının garantisi yok.

ilk önce geçmiş olsun diyorum. bende elektriğe çarpıldım doktor hatasından dolayı sol elimi kullanamıyorum sinirler zarar görmüş. diyeceğim bir sinir nakli amaliyatı oldum elin içindeki kasları kontrol eden eğer sinir iyleşirse doktorum parmaklarımı hareket ettirebileceğimi söyledi siz heralde parmaklarınızı hareket ettirebiliyorsunuz emg çektirdinizmi ellerinizdeki sinirlerindurumu ne inşallah iyileşirsiniz tavsiyem iyibir doktor bulmanız.

sevgili pars benim parmaklarım hareket edebiliyor ama fazlabir kavrama yok,şuanki durumum sağ elimin tendonları yk devamlı gergin sol elimle biraz umut var.şimdi kendi yemeğimi yiyebiliyor çayımı içebiliyorum vede artık arabamı kullanabiliyorum bu siteyle tanışmasaydım halim nice olurdu sizler ve buradaki paylaşımlar adeta beni hayata yeniden getirdi vede toplumla barışık olmayı,kanuni haklarımı hep buradan öğrendim iyiki varsınız ayrıca sitemizin değerli yöneticilerine teşekkürlerimi sunarım.Her şeye rağmen hayattayız bunun şükrünüde bilmek lazım yarın herkes bir engelli adayı olabilir.

Buyuk gecmis olsun.adim adim iyilestiginizi duymak cok guzel,eminim cok daha iyiye gidecek...

Cok gecmis olsun azim her seyi yener

Gecmiş olsun abi allah şifa versin

Allah yardımcın olsun.. geçmiş olsun.

Üst Alt