Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayar açılınca hata veriyor neden ?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
30v2nnb.jpg

bu nedir pc açılca çıkıyor:confused:

Günlük gönderim limiti aşılmış diyor. Yediğin virüs veya Microsoft (düşük ihtimal) senden aldığı bilgiyi nereye gönderiyorsa gönderemiyor. Başka açıklaması yok gibi.

İlgili programın veya virüsün başlangıçta çalışmasına engel olmalısın.

Kardes bılgısayarın baslatına bas çalıştır kısmına msconfig yaz enterla karsına gelecek ekranda baslangıca bas oradakı antıvırus harıc butun check lerı kaldır ve uygulaya tıklayıp reset at hem makınan hızlanır hem o hata yazısı gelmez bır daha resetten sonrakı ılk acılısta bunu bır ddaha gosterme yı tıkla ve tamam de sorunun cozulecektır
ati2evxx.exe is a process installed alongside ATI Display Adapters and provides additional configuration options for these devices. Bu program işetim sistemi için gerekli bir uygulama değildir ama sorun yaratmadıkça kaldırılması tavsiye edilmez.

edip yaptım ama yine çıkıyor:p

Bu hata kotanın aşıldığını belirtiyor nacar..

Eğer Gmail’inizi Pop veya IMAP üzerinden erişiyorsanız, aynı anda sadece 100 kişiye mesaj atabiliyorsunuz. Bu sayıyı aşarsanız hesabınız kapatılır ve “550 5.4.5 Daily sending quota exceeded.” hatası ile karşılaşırsınız..

Küçük bir alıntı belki yardımcı olur...

umut abi bunu biliyorum sagol;)olmuyor

Abicim o zaman alacan eline 2 kiloluk çekiç, sağlı sollu gireceksin pc ye....
Bu sitede en çok bilgisayarında sorun yaşayan sensin...Çok yıprattı bu pc seni...Hadi ya allah de! bitir hasmının işini:D

abi zengin olsam çoktan yapacam çok sagol iyi akıl veriyon ;)sen pc satıyon herhal:psatıyorsan söyle alayım:)

Eğer pc alacaksan Edip abine söyle, ben sadece kullanıcısıyım:)

Üst Alt