Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarım çok yavaşladı

biyo

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bilgisayar önceden normal hızda çalışırken şimdi çok yavaşladı sayfalar arasında bile bazen 3 sn bazen 1 dakikaya kadar geç girebiliyor bir türlü halledemedim bende fazla birşey biliyorum sayılmaz bana acilen anlaşılır birşeyler tarif edersniz makbüle geçecektir selamlar

Bilgisayar çalışırken ctrl+alt+del yap gorev yonetıcısını calıstır bakalım işlemler bolmesınde cpu yu yoran ne goze gorunen farklı bır program varmı yoksa haın calısan yumurcakların (vıruslerın) mı var?

bılgısayarım c de wındows klasorunun altında prefect dosyası var onun ıcını tamamen bosaltın temporary ınternet fıles klasorunude bosaltın bır nebze rahatlayacaktır pc baslangıc olarak

http://www.engelliler.biz/forum/bilgisayar-internet-elektronik-teknoloji/44716-pc-cok-yavas.html bu baslıktakı yazımıda bı oku tavsıye ederım.

çok sağol linkteki yazı mükemmel saygılar

Rica ederim o linkteki yazım butun xp kullanıcıları ıcın cok faydalı seyler

Üst Alt