Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bilgisayarımın saati geri kalıyor?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
bilgisayarımın saati geri kalıyor pc kapattıgım saatte kalıyor neden olabilir internette pili bitmiştir yazıyor dogrumu

bilgisayarın içinde pil vardır büyük ihtimal o pil bitmiştir pili değiştirir isen sorun kalmayacağını düşünüyorum

Yok değildir, herhangi bi saatçiden temin edebilirsin bios pilini.

Bios pili bitmıs veya mıladını doldurmudtur kesın olarak yanlız o pıller bı kac cesıt uzerınde numarası yazar ınce alıran olmaz mesela :) aynı numara bır pıl alın
-pil nerde dersenız kasa kapgını acın ana kart uzerınde gumus renklı yuvarlak bısey
-nerden alabılırım saatcılerde pek olacagını sanmıyorum ama bakın- elektromarket- teknosa-bılgısayar malzemesıı satanlardan temın edebılırsınız..
-fıyatı 2-15 tl arası degısır :D Bırazda aldıgınız yere balı
-hayrlı gunler :D

Pc açılırken AMERİCAN MEGATRENDS yazısı çıkıyor acaba bu yüzden olabilir mi[

Konu cozumlendıı ancak aynı sorunu yasayanlar ıcın yazıyorum AMERİCAN MEGATRENDS yazısı da bıos pılınden dolayı cıkıyor :)

boksör çok tşk ederim:) çok pahalı (2tl):p ancak alacam neyapayım:D

pil aldım takdım fakat yine geri kalıyor her açtıgımda AMERİCAN MEGATRENDS yazısı çıkıyor f2 ye basınca açılıyor fakat tarih 01,12,2001 saat 23:00 olarak gösteriyor :Dama biz 2011 de degilmiyiz

tekrar pil aldım bu sefer dogru gidiyor sorun pildenmiş bilgiler için teşekkürler:)

Üst Alt