Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

BİM'de çalışan var mı?

50 ve üzeri personeli olan özel sektör firmaları , personel sayısının %3 ü kadar engelli eleman çalıştırmakla mükelleftir. Siz başvurunuzu yaparsınız , gerisi onlara kalmış.

Ben görüştüm ve oldu fakat çalışma şartları İş zorluğuyla ilgili bilgi edinmek için paylaşım yaptım :).

Engel durumuna gore kasiyerlik mallari hesaplamak gelen mallari😊
Eger mallarda ziyan olursa cebinizden cikar ona gore

Bim marketlerin çalışma mantığı bellidir... Mesai saatleriniz sırasında çay + sigara gibi dinlenme molalarını fazla beklemeyin. Sürekli olarak ya kasada durursunuz yada reyon düzenleyip alanın temizliği ile ilgilenirsiniz. Fiyat politikasından dolayı dar gelirli ailelere hitap ettiği için genelinde yoğundur. Bunun haricinde öğrenmek istedsiğin başka birşey varmı ?

erdal71 valla bu konu hakkında bişi denmedi hakkımı ararım bu tarz bişi olursa her kasiyer hata yapar yeter ki hatasını bilsin düzeltilir.

Ağır yükleri bana taşıtmazlar dimi bakalım kaç ay dayanacağım aslında geri de cayabilirim @Özcan
Özcan.

Maas ne kadar olacak?
Tasima isini erkekler yapar tabi😊

1800 erdal71 150 tl yemek 150 tl yol parası bi de .

Iş kurda ilanı var Mersin şartlarında çok iyi

Cokiyi😊
Sigortada var galiba

aşırı yükler transpalet denen aletle taşınıyor zaten ve bunu genelde kahraman erkekler yapıyor :) Bayanlar genelde kasada yada reyonlarda düzenleme işleri yapıyor. Dünyanın en zor işi insanlar ile uğraşmaktır , insanların (bazı kişiler) hal ve hareketlerine dayanabilirsen pek sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Ben tecrübeliyim o konuda sorun olmaz Teşekkürler cevabınız için :) yük taşıyamam malesef o kadar güç yok bende :) Özcan.

Yük konusuna takılma , transpalet ile depo kısmından reyona kadar getiriliyor ve sadece tutup reyona konuluyor.

:) tamam denicem bakalım neler yapabileceğim kaç müşteriye içimden hakaret edeceğim bol tempolu günler beni bekliyor :D

bim kurumsal bir magaza,ödemelerinizi zamanında alırsınız.size sunulan şartlar maaş vs. çok çok iyi imkanlar,tabiki biraz yorulacaksınız ama market işleri genelde yorucudur.para kazanmakta kolay degildir. ben ankara gibi yerde çok ögretmen arkadaşın 1500 tl maaşa bile iş aradıklarını biliyorum.bence ne iş yaparsanız yapın işinizi sevin ve işinize de saygı duyun.allah yardımcınız olsun başarılar..

Özcan. Merhaba,

Bimde hangi pozisyonlar mevcut? Yani kasiyer, reyon düzenleyicisi vb. diye tahmin ediyorum ama açıkçası daha detaylı öğrenmek isterim.
Saygılar.

bimde yeri geldiğinde reyon görevlisi yeri geldiğinde kasiyer yeri geldiğinde temizlikci yeri geldiğinde depo sorumlusu ve market içinde gereksinim duyulan tüm işleri zaman zaman yaptığınız bir kurumdur yok ben o işi yapamam yok bunu kaldırmamam dediğinizde ( market müdürü hoşgörü ve insiyatifine bağlı olarak ) mobbing uygulanma söz konusu oluyor ki sonrasında başlarım işinize diyim basınıyonuz istifayı .. inşallah aklı başında hoşgörülü bir müdürünüz vardır ...

Kasa sorumlusu falanda olabiliyormuşsun Suret ama genel anlamda herkes aynı işleri yapıyormuş dün benim öğrendiğim kadarıyla çalışmaya başlayınca daha iyi öğrenirim :)

Ağırlık konusunda biz anlaşamadık önce yani ben koli şeklinde kaldıramayacağımı ama diğer işlerden yana bi sorun olmayacağını söyledim sonra koli şeklinde ağırlık taşıtmazlar sana dedi sadece deterjan filan kasaya geçirirken onları taşıyabilir misin dedi evet onda sorun olmaz dedim tamam o zaman dedi
tosunümit in dediği gibi

Ben aslında masa başı bi iş için gitmiştim kaderimde bura varmış nasip bakalım ne kadar dayanacağım :)

Bimde masabaşı iş yoktur kasa başı iş vardır :)

Siz çalıştınız mı tosunümit

Mersin şartlarında cidden iyi para ama burada nerde işe girerseniz girin 1400 alırsınız malesef ki benim de ihtiyacım var :/

büşra3344 özür dilerim ben yanlış anlamışım :(

Yeni işiniz hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda masa başı tarafına geçersiniz, bence iyi para başlangıç için, yemek ve yol ücretiyle 2000 TL'yi aşıyor, Allah bereketli etsin, daha da artırsın inşallah...

Çalışma saatleri ve diğer durumlar (izin, rapor, dinlenme, ikramiye, sosyal olanaklar, ürünlerden indirimli alabilme fırsatı vb.) nasıl, yani o sektördeki bilgi ve tecrubelerinizi dinlemek isterim. Yukarıda arkadaşlar BİM'de herkesin market içinde kasada ya da reyonlarda çalıştığını yazıyor ama açıkçası bana çok mantıklı gelmedi, o kadar mağazanın sorumlusu yok mu, müdüru ya da bölge sorumlusu vb. yok mu yani?

1800 dediği 1788 brüttür, arkadaş o parayı net sanıyor :)
1400+150+150= 1700 net alırsın, yılın son ayları daha da düşer vergiden.
onu bunu yapmam yok, bimde a101 şok da ne engelliler gördüm adam iki büklüm boyu kısa ama reyona mal diziyor yerleri süpürüyor.

Sana ürün dizme işi verirler büşra3344 bende yaptım market işini. Yalnız kasada çok çok dikkat etmen gerekiyor. En ufak açığı cebinden verirsin. Bim diğer marketlere göre çok iyi düzeni var. Akşamları temizlik vs yaparsın. Mağaza sorumlu yardımcısı veya Mağaza sorumlusu olursan güzel maaş alırsın. Başarılar.

şeker çocuk 34 teşekkür ederim iyi dileklerin için vazgeçtim kendi işimi yapma kararı aldım belki bundan 5-10 sene sonra da Bim gibi yerlere girebilirim ama yaşım daha küçükken kariyer basamaklarını oluşturmak bana daha mantıklı geldi Rabbim verdiğim karardan pişman etmesin inşallah ekpss de var Bim de çalışırsam vaktim olmayacaktı.

Yani Allah gönlüne göre versin büşra3344. Orda vardiya sistemi vardı ancak market yorucu dediğin gibi vaktin olmazdı. Başarılar işinde

Üst Alt