Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluğu olan kişinin cezai ehliyeti var mıdır? [Hukuk]

umit 1977

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

2011 mayis ayinda kasten yaralamadan hakkimda dava acildi.
Mahkeme halen devam ediyor

2013 nisan ayinda polis zoruyla bakirkoy ruh sinir hastaliklari hastanesine yatirildim. Bipolar duygulanim bozuklugu psikotik ozellikli simdiki nobet manik tanisi konuldu 21 gun yattim.
Benim ogrenmek istedigim bu rahatsizligim tedavi raporum hakkimda acilmis olan yaralama davasinda gecerli olurmu. Avukatim gecmise donuk rapor yazilir gecerli olur akil hastasini hapse atmazlar hastanede tedavi verirler diyor su an depresif donemimdeyim ve dusundukce dahada kotu oluyorum. Konuyla bilgisi olan arkadaslardan yardim istiyorum.simdiden tesekkur ederim Saygilarimla..

Eskı adıyla manık depresıf yanı pskolojık rahatsızlık...

bunu nasıl anlıyoz.bende gün içinde değişen üzüntü ve gülme nöbtleri var bana doktorlar orta dereceli nöbet+anksitiye demişti.ama bende aşırı öfke olmaya başladı.günlük yaşantımı sürdüremiyorum nedeni bilinmeyen korkular başgösteriyor...

Bakirkoy ruh sinir hastaliklari hastanesinin sitesinden bakabilirsiniz

[FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/FONT]tck 46. maddeFiili işlediği zaman şuurunun veya harekatının serbestisini tamamen kaldıracak surette akıl hastalığına duçar olan kimseye ceza verilemez.
Ancak bu şahsın muhafaza ve tedavi altına alınmasına hazırlık tahkikatında Sulh Hakimi, ilk tahkikatta Sorgu Hakimi ve son tahkikatta vazifeli mahkeme tarafından karar verilir.
Muhafaza ve tedavi altında bulundurma müddeti şifaya kadar devam eder. Yalnız maznuna isnadolunan suç, ağır hapis cezasını müstelzim ise bu müddet bir seneden az olamaz.

Üst Alt