Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluğum var. İştahsızım. Neden olabilir?

benkım

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
1
ilaçlardan mıdır anlamıyorum ama yemek yıyemıyorum2 gunden berı benım gıbı hasta varmı aranızda iştah azalması oluyormu sızde

Yemek dokunuyor mu?Neden yemiyorsun?

Vtecll iştahım yok 2 gunden berı sıgara cay kahve ıcıyorum aclık hıssetmıyorum

İştah azalması 2 şekilde görülüyo benim bildiğim. 1 - normalden fazla mutluluk 2- üzüntü durumları.
Normalde mani ve depresif dönem geçişlerinde böyle bişey yaşamıyo muydunuz acaba ?

chesterrr hayır gecıs donemınde bole bısey yasamuyorum rexrapin atıyordum cunku oda etkı etmez oldu ılaclar etkı gostermıyor butun ılac ları dendım ama vucut sanırım bagısıklılık kazandım ondan etkı etmez oldu ne yapabılırım bu durumda

Acıkınca yersin yaa acele etme. Öyle 2 gün üstüste hiçbişey yiyemiycek durumda değilseniz problem olmaz yani öyle eskiden 2 ekmek yiyodum şimdi 1 yiyorum gibiyse hiç sorun etmeyin. Birde rexapinin acıktırma özelliği var o ilacı bıraktıysanız iştahsızlık yapar.

Üst Alt