Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk için Selectra kullanım deneyimlerinizi yazar mısınız?

kbenly

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar bipolar bozukluk tedavisi görüyorum 17 yıldır. 1 yıldır başka şeyler daha başladı. Sanırım kısa süreli bilinç kaybı yaşiyorum arada tam adını koyamıyorum. Ayıkırken halüsinasyon görüyorum. Son zamanlarda sıklaştı. Selectra yapar mı? Selamlar...

Bir arkadaşım da bipolar hastası. O da son zamanlarda bilinç kaybı yaşadığını söylüyordu fakat onun ki hastalık ilerlediği içinmiş öyle demişti.

Kardeş ben de Bipolar Bozukluk hastasıyım. Bilinç kaybı bu hastalıkta normal şeyler. Ben bir ara o kadar çok kötü olmuştumki wc ye girdigimde nasıl oturulur diye düşünüyordum. Selectra depresyona girme diye veriliyor

Antidepresanlar bipolariteye kaydirabilir.eger kesin teşhisin bipolar ise doktoruna danış kardesim çok önemli bir konu yıllarca bana bipolar bozukluk tanısı koydular bipolar olmadığım halde...şimdi ise okb artı psikoz hastasıyım.İyi bir özel kliniğe git.

Bipolar hastalar zeki olur bilinç kaybı bipolarda olmaz kronik psikoz hastalariňda görülür yanlış biliyorsunuz

zeki olmak ayrı hastalık nöbeti geldiginde zihin bulanıklaşması ayrı

İçime kurt düşürdün bende selectra kullanıyorum okb hastasıyım.psikoz da var bende umarım benim psikozumu tetiklemez doktor bana yazarken bundan bahsetmedi.zaten düşük doz 50 mg selectra kullanıyorum takıntılar için.Bide antidepresan güçlendirme tedavisi olarak selectra yanina 20 mg Abizol kullanıyorum.tedbir amaçlı...

Pipolar neresi zeki🤣🤣 pipolarlar içeri tikilmali😜😜😜

Pipolar ne bipolar desene her bipolar farklıdır.genel konusmayalim.

Sen solian kullanmaya devam et solian iyidir,..

Bipolar her zekada görülebilir. Farklı zekalar farklı yaşayabilir. Savunlamarı ve zekası iyiyse hemen hastalığın geleceğini fark edip, doktor tarafından küçük ilaç değişiklikleriyle ataklar önlenebilir.

Mani veya hipomanide beyin sürekli düşünceler tarafından uyarıldığından zekanın yüzde 30 a kadar arttığı söyleniyor. Ancak bir çok beyin hücresinin ölümüne sebep olduğu ve bu hücrelerin yenilenmediğini de doktorlar söylüyor.

Bizim burda bipolar var birtane elinden gelen her kötülüğü yapıyor 🤣🤣🤣🤣

Pipolarlar sednay hapisanesine 🤣🤣🤣

selecra bir antidepresandır.
bipolara verilmez, mani yapma olasılığını arttırır.
unipolar'a verirler.

@Anonim_1,
Risperdalı başka ilacın yanına ek olarak düşük dozda verebiliyor doktorlar
iyi gelip gelmemesi senin bünyene bağlı
benim bi fikrim yok

@Micro123,
Aç prespektösü oku😜😜😜😜

Lisperdal iyi gelmez lisperdal şizo için her doktora güvenme antidepresan kullan

Üst Alt