Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk ile öğretmen olunur mu?

olur bizim sınıfta var okb bozukluğu olanlar. Öğretmenlik okuyorum bende. Olamazsa onlar neden boşa gelsin

Atak zamanı sıkıntılı oluyor ya ondan sordum . Ayrıca öğretmenlik için sağlık raporunda hastalığını belirtmek zorunda mısın?

Sağlık raporunda bipoları belirtmek zorunda mıyız? Veya durulmayan bi kafa hocam siz öğretmenlik için sağlık raporu aldınız mı? Süreç nasıl oluyor? Ayrıca ilaç raporunun olması bir sıkıntı oluşturur mu? Bir de benim engelli raporum yok. Diyelim ki öğretmen atamam gercekleşti. Herhangi bir hastaneye gitsem ve memuriyet için sağlık raporu istiyorum desem, bir hastalığın var mı sorusuna da "yok" desem, bana direk "öğretmenlik yapmasında bir sakınca yoktur" şeklinde rapor verirler mi? Yoksa sistemden bakıp "Beyfendi sizin Bipolar rahatsızlığınız var. Ben rapor veremem. Ancak bir heyet sizi bir süre incelemeli. Ve onlar karar vermeli" mi derler?

Yok benim bransdan alım olmadı o yüzden öğretmenlik için rapor almadım ikinci alımları bekliyorum

Üst Alt