Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar depresif evresinde hiç bir şey yapmama ile nasıl başa çıkılır?

Mustafa788

Üye
Konular
134
Reaksiyonlar
173
tedaviye son zamanlarda biraz ara verdim daha doğrusu verilen ilaçları düzenli içiyorum ama polikinlik muanesini aksattım bu ben daha içe kapanık bir hale bürüdü.evden dışarı çıkmama isteği saatlerce bilgisayar karşısında vakit geçirmek istiyorum düzenli randevularıma bile gitmek zor geliyor en son acile başvurdum bana sosyal oldukça bunun tedavisinde başarı sağlanır dediler bir müddet daha rapor aldım sanırım devam edeceğim ama nerden başlayacağımı inanın bilmiyor gibiyim.

@Mustafa788, Aynı durum sadece ben dışarda gidecek yer bulamıyorum.Bir de metropol her vasıta da bir çeşit oluyor.Çepte üç kuruş yok adam beni tehdit ediyor.Adam zeki olsa dilenci gaspçı gibi takılmaz.Neyse sonuç olarak gidebilecek bir yer yok.Kendimi zorluyorum ama bulamıyorum.

@Mustafa788, Bir vasıta ile belki yürüyüş yapılabilir.Onun dışında cadde yolları dar burada herkes birbirine çarpıyor.

Dışarı çıkınca ben de yapacak bişey bulamıyorum nereye gitsem kafeye mi gitsem sadece yürüsem mi kafamda sorular dolanıyor

@NewDay, bu normal birşey değil. sanırım araçdan bahsettiniz

@Tyler D., en iyisi arkadaş ama bizde de o yok malesef

Son düzenleme:
@Mustafa788 ben mesela atipik psikoz hastasıyım çok kötü bir hastalık biliyorum her gün üzgün hissediyorum kendimi bu hastalık benden çok şeyi aldı ve alıyor

@seda73838, benim bipolardan önceki hastalığım malesef benim için en azından şimdiki rahatsızlığımdan ağır seyrediyordu ama yaş ve hastalığa karşı direncim yüksekti

Üst Alt