merhaba oğlum 1 sene önce askere gitmişti.askerlik bitimine çok az kala bipolar teşisi konuldu.gerekli evraklar toparlanıp hemen muaf oldu.ama sıkıntısı askerlik bittikten sonra başlıyor. üniversite mezunu benim oğlan askere gitmeden önce iş ilanlarına başvuru yaptımı 2 gün içerisinde telefon gelirdi askerlikten.muafı tikledikten sonra 6 aydır arayan soran yok. geçen gün merak edip muaf tikini kaldırmış ertesi gün aramışlar. kahroldu niye 30 küsür gün kala başıma bunlar geldi diyor kendine kızıp duruyor. bari iş görüşmelerine gidersen bipolar olduğunu söyleme diyorum sağlık raporu isteyecekler orada yazacak zaten diyor.hayata dair hevesi umudu kalmadı bir an önce ölüp gideyim diyor. ben bir şeyler yapmak istiyorum ama elimden bir şey gelmiyor.gözümün önünde 1 senede eridi intihar etmesinden şüpheleniyorum. bol bol konuşuyorum ilaçlarını düzenli kullandırtıyorum ama bu hayat böyle gitme deyip duruyor.ne yapacağımı hiç bilmiyorum. genç evlatlarım askere giderken yüz kere düşünün. orada öyle insanlar var ki sağlıklı olsanız bile benim oğlan gibi olabilirsiniz. hayatınız ellerinizden kayar gider. benim başım yandı sizin yanmasın her gece kara kara düşünüp duruyorum düşmanımın başına gelmesin bu illet.