Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar hastasıyım uyku için seraquel çok sinirlilik yapıyor

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Bipolar hastasıyım uyku için seraquel çok sinirlilik yapıyor uyku için tavsiye ilaç varmı uyku için önemli

Ketiapin kaç mg alıyorsunuz ?
Tavsiye ile ilaç kullanılmaz,hekiminle paylaş bunu,size daha sağlıklı yardımcı olacaktır ...

Seroquel (ketiapin) sinirlilik yapmaz, sinirliliği hastalığınız yapar. Doktora danışmadan tavsiye üzerine ilaç kullanmanız sizin için olumlu olmaz.

100 mg kullanıyorum inanın hekimlerde sizin tavsiye edeceğiniz söylüyor

KETAPİN SİNİRLİLİK YAPMAZMI? HASTALIKSA YAPACAK BİRŞEY YOK ANLAYABİLİYORUM

SİNİRLİLİK LANET BİRŞEY KEŞKE OLMASA

Sinirlilik hali yok mu bunun çaresi hani?

Bipolar ve sinirlilik çaresi yokmu

süngerbob_07
Kardeş ben sana insan gibi doğru olanı söyledim.dalga geçecek bir şey göremiyorum ben!!!
Hata benim sizde haklısınız...

süngerbob_07
Bana doktorumun (Prof.) söylediği ketiapinin uyku getirmek dışında hiçbir psikiyatrik etkisinin olmadığı.

Bipolarların çok sinirli olduğunu bilmiyordum ben sadece şizofrenler sinirli olur sanıyordum.

Kan tahlili yaptırmanızı öneririm. Eşime rapor için tahlil yaptıklarında vitaminler düşük çıktı, çok sinirlilik yapıyordu onda. İğneleri olunca düzeldi.

Bana da cok sinirli diyolar ustume yapisti bu kelime halbuki hakkimi savunuyorum ben 😅😅Bulunduğun ortami terk et ya da 2 dk notr ol dur bi sakinles de devam et sevdigin bisey yok mu yaninda tasi sinirlendignde onunla ilgilen sakinlestirir bence sanirim 😅😅

ekonomist79

Bipolarlari sevmediğinizi biliyorummmm 😅😅😅sabahin 5.30 unda sitede oyalaniyorum uykusuzluktan bence bu durum yeter aciklamaya gerek yok😁

Uykuya doktorum melatonin verdi ama bi işe yaramadı benimde :) Sabahın 6sında gayet hoş vakit geçirmemin sebebi bu olsa gerek :D

Edacano

Ben insanları hastalığına göre sınıflamam öyle yaparsam bana da aynısının yapılmasını onaylıyorum demektir. Bipolarları sevmiyor değilim sadece şizofrenden daha iyi durumda olduklarını düşünmüyorum. Benim dedem de bipolardı ondan bana şizofreni geçti, bir bipolardan torununa şizofreni geçiyorsa (arada iki sağlam kuşak var, ananem ve babam) hangisi daha ağır sorgulamak gerekir diye düşünüyorum.

Hayatta tek kaldiginizi anladiginz oldu mu hic biyle bos anlamsiz suan ben o moddayimda..

Son düzenleme:
Edacano Sadece benim gibi düşünen kimse yok mu hissi arada banada geliyoda. Sonra hayatın içine bakıyorum. Ben toz zerresi kadar önemsiz bilgilere sahipmişim gibi geliyo sonrada vazgeçiyorum bu düşünceden.

Allah yardımcınız olsun ben mışıl mışıl hergün 10 saat uyuyorum.
Edacano hakkımı savunuyorum demişsiniz hakkını savunanı maalesef kimse tutmuyor ve arkasında durmuyor benim de başıma yıllardır gelen budur.

şuan nedensiz yere çok mutluyum

Uyku ilacımı içtim ama mutluluktan uyuyamıyorum:)

Konu dışına çıkılmış ama yazmadan edemeyeceğim; sinirlilik konusunda kan tahlili yaptır diyen arkadaş doğru söylemiş; vitamin eksikliğinden olabilir demiş; ben de kan tahlilinden şeker (açlık) oranına bakınız diyorum: 160'tan yüksek ise tip 2 diyabet olur. Ben teşhis koymuyorum; bendeki sinirlilik ve hırçınlık diyabet ilaçlarını içtikten sonra kayboldu!

100 mg nedir ya 1000mg tek seferde içiyorum yolun başındasın daha neler görecez.hayatta sabahta 4mg risperdal kullanıyorum .

@süngerbob 07 bence rixper kullan ama ağır bir ilaç ben 1 mg yarım kullanıyom acayip uyku yapıyor unutkanlık yapıyor bir dengemi bozuyor en iyi doktor bilir

benim bildiğim seroquel aksine sakinleştirir.benim hastam psikiyatrinin verdiği 200lüğü kullanıyodu şuan beyin cerrahıyla iletişimdeyiz ilacı kesti..sende başka bir problem var kardeşim.burdan sana tavsiye verilen şeyleri kullanman seni hastanelik bile edebilir.bende sana tavsiyede bulunabilirim.peki ya bünyen bunu kabul etmezse?

Üst Alt