Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar için hastaneye yatan arkadaşlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

tapasya

Aktif Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
4
Merhaba arkadaşlar dün doktoruma dedim ki hastaneye yatmak istiyorum çok zor dedi ama yinede görüşebilirsin dedi mutsuzum hep enerjim yok hastanede daha hasta insanlar olursa psikolojik olarak daha kötü olabilirsin dedi ama umrumda değil hepimiz insanız ne yapmam gerekiyor yatış için lütfen tecrübeleri olan yazsın hayırlı cumalar olsun rabbim şifa versin sizde cümlemize Bana da..

Ayakta tedavi olabiliyorsan devam et hastanenin ekstra bir faydası yok daha kötü bile olabilirsin.

Hastaneye yatmak istiyorsanız.evde yada ilaçla tedavi olmadığınızı belirtip hastanede iyi tedavi olacağınızı doktora belirteceksiniz.disarda kötü duruma dustugunuzu söyleyip hastaneye yatabilirsiniz

Yaşadığım bölgedeki hastanede yatıramıyorum ddedi doktor bey daha büyük hastanede olabilir ama zor dedi yinede şansımı denemek istiyorum hastanede daha iyi olacağımı hissediyorum ve mutsuzum hep şoklama yapıyorlarmış o nedir arkadaşlar peki teşekkürler tekrardan siz yattınız mı hiç peki hastanede

Halenumutlu

Hastaneye genelde intihar düşüncesi olanları kabul ederler. Ancak sizde gerek görmedilerse bence sorgulamayın. Ben ilaçlarımı ilk kullandığımda 2-3 hafta içinde etkisini görmüştüm. Bence doktorun tavsiyesinden çıkmayın. Çünkü onlar genel değerlendirme yaparlar. Eğer ilaçlar sizin için uygunsa etkisini göreceksinizdir. Ancak şikayetlerinizi mutlaka doktora doğru bildirin. İntihar düşüncesi, karamsarlık, çekingenlik, sosyal çevreden kaçma, takip edilme hissi vb. varsa eğer mutlaka doktorunuza anlatın. Ancak sizde olmayan şeyleri değil :) Sağlıcakla kalın. İyi Günler.

İntihar yok ama diğer hepsi var maalesef teşekkür ederim sağolun çok mutsuzum inanın yoruldum..

Halenumutlu

O bende de olmuştu. Geçer merak etmeyin. Doktorla iletişim halinde olun. Sosyal çevrenizden kopmayın asla.

Peki inanın elimden geleni yapıyorum yaptım ama olmuyor gerçekten yatış tek çare gibi görünüyor şimdilik 😔🙏

Halenumutlu

Yatış kavramı ilaçları düzenlemek içindir.Siz zaten tedaviye olumlu bakıyorsunuz. Bence ilaçlarınıza devam edin çok kısa sürede toparlayacaksınız. İnanın boş konuşmuyorum :) Şekil A' da ben varım :) Herkeste farklıdır ama ben daha kötüydüm ;)

Yani şunu söyleyeyim buraya yazamayacak haldeydim diyeyim siz varın düşünün. :)

Amin cümlemize rabbim şifa versin inşallah ama ilaçları da düzenlemek birazda amacım aslında bnm de hem🙏☺️

Soklama dediginiz ekt'dir seans şeklinde olur hastaneye yatmaya gerek yok ordada sadece ilaç yada iğne saatiniz belli olur 2 yada 3 hafta sonra taburcu olursunuz ilaçlarinizi saatinde alın düzene girer

Şoklama acı verir mi peki beyefendi?

İlaç yada iğnesi ne yapmam lazım yatış al mam için birde 😔

Anestezi ile yapılır kaç seans olduğu dr'a bağlıdır geçici hafıza kaybı yaşatır hastaneye yatış için intihar düşünceniz varsa yatış olur onu'da Dr'un insiyatifine kalmış bi durumdur

Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun.Foruma yeni üye oldum. Kız arkadaşım, 34 gündür Bipolar duygulanım bozukluğu tanısıyla psikiyatri kilniğinde yatıyor. Ve intihar düşüncelerinin olduğu ağır bir depresyonda. Gün içinde bile bir anı diğerini tutmayabiliyor.
Şöyle bir ilaç kombinasyonu uyguluyorlar..
ketya 300mg
Risperdal 2 mg
Lamictal 100mg

Lamictal i 5 gün önce 50 mg iken 100 mg a çıkardılar..

Sonuçta birinci derece yakını olmadığım için doktorları benimle pek konuşmuyorlar.

Arkadaşlar sizce daha ne kadar yatırırlar?
Ayrıca onun kendisini biraz daha iyi hissetmesi için önerebileceğiniz şeyler var mıdır?

allah var gam yok Ekg ilaç hepsi sebepler dairesinde ilerliyor şafi allah umudunuzu yitirmeyin yıklmayın doktorunuzun dedigi şekilde tedaviye cvp verin

Riserdal
Önüne gelene bu ilacı yazıyorlar, amaç tedavi etmek değil rahatsız olan kişiyi etkisiz hale getirmek, pskiatrinin iyileştirdiği bir hasta gören duyan bilen var mı? Elektirik şok tedavi edici bir özelliğe sahip değil, alındığı ilk zamanlar bünyeyi zayıflattığı için etkisiz hale getirici ilaçlar kişi üzerinde belli bir müddet egemenlik sağlar bünye iyileştiğinde elektriğin verdiği zararı tedavi ettiğinde bu sefer rahatsızlığınızın önüne geçmek için tek yapılması gerek aklınızı başınızdan alacak medotlardır. Daha ne diyim

Üst Alt