MeTePe öncelikle tesekkur ederim, insallah saglıkla dogar bebegimiz
Dediğiniz gibi bir yanılgı olmasını çok isterdim ama maalesef bipolarim tip I.
Üç defa ağır atak geçirdim ilkinde Bakırköy ruh ve sinir hast. Sonrakilerde Şişlide yattım, ilk yatışımda psikotik özellikli depresyondu teşhisi diyordu sonra bipolar netleşti
Psikologuma başladıgımda bir test yaptı bana unuttum adını şimdi bir saat civarı suren hatirladigim kadariyla 500 e yakın sorusu olan bir test o da sanırım teşhisi netleştirmek için, psikologumda teşhisi biz koymasak yanıldıgımızı düşüneceğim demişti geçen terapilerin birinde
Şanslıyım diyelim..çok iyi bir çevrem, ailem var eşim benim için gelen bir mucize gibi
Çok iyi bir psikologum var uzun zamandır kendisine gidiyorum hiç aksatmadan, bana hastalığı tanımam ve onunla baş edebilmem için yol gosterdi
Kendimi tamamen yeniledim diyebilirim eski takıntılı, karamsar Çiğdem yerine rahat, içine atmaktan, stresten uzak duran, uyku düzenine dahi dikkat eden, kendini kötü hissettirecek kişileri hayatından çıkaran bir Çiğdem var
İnşallah bu böyle devam eder, bence hastalığın seyri insanın yapısıyla da orantılı hayatım boyunca ne yaşarsam yaşayım hep bir şekilde dik durabildim yani oldukca inatçıyım
Ve önceden de söylediğim gibi çevre çok önemli evladının hastalığını kabullenmeyen hatta masus yaptığını vs düşünen aileler var, arkadaşları tamamen sırt dönenler var, var da var
Evet ilacı bıraktığım donem ust uste çok olumsuz şeyler yaşadım ama güçlü olmalıydım yoksa sil baştan başlayacaktı tüm kötü günler belki umudum olmasaydı çok daha zor olurdu
Şimdi Umudumuzu bekliyoruz heyecanla, artık onun için daha da güçlü olma zamanı
Sevgiler...