Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolarım. Sonunda pes ettim. İşe girmek için engelli raporu alacağım

nicevo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
28 yaşındayım. Ergenliğe girdim gireli psikiyatrik rahatsızlığım var. İlki 17 yaşında olmak üzere 4 defa akıl hastanesine yatırıldım. Defalarca üniversite sınavlarına girmeme üniversiteyi bitirince de defalarca kpss ye girmiş olmama fena da sayılmayacak puanlar almama rağmen mülakatlarda devamlı elendim. askeriyeden de çürük raporu almış haldeyim. doktorlar engelli raporu almamı söylüyor. ben de artık ciddi ciddi almayı düşünüyorum.

peki engelli raporunun avantajları ve dezavantajları neler? nitelikli işlere girmeme engel olur mu? ehliyet almam imkansızlaşır mı? işyerinde dışlanmaya ayrımcılığa maruz kalır mıyım?

ayrıca süreç nasıl işliyor? mesela nisandaki ekpss ye yetişir mi tahmininizce?

Al raporu EKPSS sınavına gir. Emniyet, Adalet Bakanlığı ve Genel Kurmayı tercih etme. Belediyeleri tavsiye ederim fakat insan ve kadro çeşitliliği boldur bipolar için risk oluşturur mu bilmiyorum. Çok ani duygu değişiminiz yoksa sorun olmaz.

ekpss 2020 de yalnız.2 yılda bir oluyor.ben 2018 de girdim

bütün hayat planım değişti şu an. seneye alırım artık. teşekkürler

Utanmayın, mutlaka engelli raporu alın. Bir çok hakkınız olur bu forumdan araştırabilirsiniz. Hastalık ömür boyu süren ve düzenli ilaç kullanıldığında durumu idare edebilen bir hastalık.

ben aldım sende al kardeşim başka çare yok gibi... şimdi atandım adalet bakanlığına

Üst Alt