Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir anda ortaya çıkan çöküntü hali oluyor. Ne yapmak lazım?

Sprites

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Ara sıra hiç bir sebep yokken çöküntü oluyor ne yapmam gerek bilmiyorum

Psikiyatrıya git uygun bir tedavi yapacaklardır sana . Bende de vardı geçti ilaçlarla

Bendede süte zencefil hindistan cevizi katıyordum üzüntü hali oldu zencefili araştırdığımda depresyon sorunu olanlara iyi gelmiyor kırmızı mercimekte de üzüntü hali oluyor kırmızı mercimeğin altta yatan hastalığı ortaya çıkardığını söylerler

Bu anlar geldiğinde, kendi içine bak, kendine cesurca sorular sor, neye kiriliyosun sen de kendine, neye üzüldün şimdi gel konuşalım de, yavaş yavas iç sesinle konuş, sonra bu dünyanın ne kadar geçici ve yalan olduğunu düşün, dünyalık seylerler ahiretlik şeyleri ayırt etmeye çalış, mesela dostluk, sevgi ahiretlik birşey ama araba bu dünyalık bişey, kıyafetler evler eşyalar bu dünyalık bişey, ve maddi durumlarin bizlerde oluşturdugu kötü duygular da dünyalık birşey, bunları ayırt etmeye çalış...ama bu duyguların bizde yarattığı tahribat ahiretlik zararlara sebep oluyor, bunları anlamaya çalış, içine anlatmaya çalış. Zaman geçiyor, ve o çöküntü halinde kacirdigin zevkli şeyleri de geçen zamanla gönderiyorsun, bunun yerine herşeyi tadı sıcağı yerindeyken yaşamanın güzelliğini kendine anlatmaya çalış... bu anlarda bolca meyve ye, doğaya çıkmaya calis, doğaya çıkmaya calis deyince ormana git diye anlaşılmasın, içindeki sevgiyi doğal bişeye aktarmaya çalışmak da bı doğaya çıkmaktır...mesela bı çiçeğe bak, çiçeğin diline inmeye calis, çiçeğin de bir dili bı şarkısı var aynı her birimizin olduğu gibi, o melodiyi yakalamaya calis...

Bu söylediğim şeyler bedava ve çok kısa sürede yapılabilen şeyler, ve zamanını bile senin bedenin ve zihnin belirliyor, yani sıfır zahmeti var;) ilaçlara sakın gitme, içine dön ve gör...;)

İlaçları kullanmak istemiyorum, çarem var mı?

Arkadaşlar herkez şu ilaçları bırak diyor şuan böyle kendimi öldüresim geliyor ya ben ne yaptım bu insanlara da ben kendimi ezik hissediyorum işte vermiyor lar kimin ağzından lokmasını aldım şimdiye kadar iyi hissediyordum bir yerden raporum olduğu için insanlar beni boş boş oturuyorsun diyorlar yüreğime öyle sıkıntı bastı artık ilaç ta kullanmak istemiyorum allah herkeze yardım etsin hele işi olmayanlara ise iş sahibi yapsın yoksa insanların gözünde ikinci sınıf ezik insansın

Üst Alt