Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir davada vasim olmadan ifade almıyorlar!? [Hukuk]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evet kardeşimle davalık olmuştuk işte benim vasim ablamın çocuğu ama bu kardeşimden korktuğundan uğraşmak istemiyom deyip kestirip atıyo o olmadanda ifade alınmıo onuda vasilikten alıcam işimi yapmadığı için bu olay için başka napılabilir bu durumda avukatla ifadem alınması gerekmiyomu savcılığın ifade alması için gönderdiği gasp büro sundaki yetkililer her olayda bu vasiyimi çağırcaklar adamın işi gücü var başka vasi adayımda yok zaten

Vasi atanmasında uygun kişi gösterilemediğinde mahkeme barodan avukat görevlendirir . Barodan vasi olan avukatın vasilik süresi 1 yıldır.

işte bende öyle olmuyo önceden vasi gösterememiştim sosyal hizmetlere falan yazı yazmışlardı onlar bulamamıştı ama öyle barodan vasi ataması olayı hiç olmamıştı yine vasisiz kalınca bakalım napcaklar merak ettim

Üst Alt